Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Banc: „ Mă, vecine, câinele tău nu latră?”. Continuarea te va surprinde

Publicat:

Iți dorești sa iți incepi ziua cu zambetul pe buze, dar nu știi ce sa faci? Noi venim cu soluția și iți prezentam cateva bancuri care te vor face sa razi pe cinste. Relaxeaza-te și citește cele mai tari glume din toate timpurile.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

„Cainele cu doua cozi”, „Gaina malefica”, „Nu ne votați”. Cele mai ciudate partide de la alegerile europarlamentare

08:55, 10.05.2024 - Cele mai ciudate partide candideaza, prin reprezentanții lor la alegerile Europarlamentare. Fie ca se numesc „Partidul cainelui cu doua cozi” ori al „gainii malefice” vor sa atraga atenția prin umor asupra unor mesaje cat se poate de serioase. Alegerile europene vor avea loc in iunie, iar partidele…

Bancul zilei: „De Paște, doua vecine se intalnesc pe holul blocului”. Continuarea glumei te va amuza

20:50, 04.05.2024 - Bancurile sunt mereu un prilej de voie buna și te ajuta sa fii cu zambetul pe buze. Pentru masa de Paște nu trebuie sa uiți de glume, pe langa numeroasele preparate delicioase. Selecția de mai jos te va face sa razi in hohote și vei crea o atmosfera placuta.

Banc: „Ma doare rau spatele cand ma trezesc dimineața”. Continuarea te va face sa razi in hohote

14:30, 24.04.2024 - Vrei sa uiți de suparari? Relaxeaza-te și citește cele mai tari bancuri din toate timpurile. Iata glumele care te vor face sa razi in hohote. Nu uita ca este important sa te bucuri de clipe speciale.

Banc: „Uite in ce fel e mașina, e praf”. Continuarea te va amuza

12:30, 05.04.2024 - Vrei sa uiți de probleme și griji, dar nu știi cum? Noi avem soluția! Relaxeaza-te și citește cateva bancuri care te vor face sa razi pe cinste. Iți prezentam cele mai tari glume din toate timpurile.

PRO-VERB: Ferește-te de cainele mut și de omul tacut…

09:06, 05.04.2024 - Cainele care latra iși cam apara teritoriul și, de obicei, nu mușca daca nu i-l incalci. Dar cu cainele mut e intr-adevar o problema… Umbla pe ocolite, se apropie din spate, poate fi turbat și numai te apuca nepregatit și te sfașie. Așadar, mare atenție cu el. Omul tacut din fire nu este periculos.…

HBO Max aduce 27 de producții noi in aprilie. Continuarea filmului „Mamma Mia!”, printre noutați

19:45, 01.04.2024 - HBO Max aduce, chiar de la inceputul lui aprilie, 27 de filme, sezoane și producții noi pe platforma. La care, bineințeles, se adauga tot conținutul deja disponibil pe platforma, care poate fi urmarit la orice ora din zi sau din noapte.

Banc: „Vorbesc doi mosi trecuti de 70 de ani”. Continuarea te va amuza teribil

11:20, 12.03.2024 - Discuțiile dintre barbați legate de soțiile lor se pot dovedi amuzante, așa cum este și cazul bancului de astazi, atunci cand doi batrani stau de vorba despre partenerele lor. Gluma care te va amuza teribil.

Padurarul care a impușcat cainele unui vecin a fost trimis in judecata de procurorii din Beiuș

14:00, 08.03.2024 - Parchetul de pe langa Judecatoria Beiuș l-a trimis in judecata pe Ioan Bar, padurarul de 57 de ani, din Delani acuzat ca a impușcat cainele unui vecin. Dosarul a fost inregistrat la judecatoria locala pe 7 martie, conform portalului instanțelor.


Ce parere ai despre aceasta stire?