Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Banc: „Iubitule, am început să îmbătrânesc”. Continuarea te va face să râzi în hohote

Publicat:

Este joi și cu siguranța și ție iți sta gandul doar la weekend. Astfel, vrem sa te inveselim inca de la primele ore ale dimineții, așa ca am pregatit cele mai tari bancuri din toate timpurile. Iata care sunt cele mai bune glume ale acestei saptamani!

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Banc: „L-am prins cu una pe Facebook...”. Continuarea te va face sa razi in hohote

13:45, 19.04.2024 - Rasul este foarte important pentru o viața sanatoasa, așa ca nu uita ca este esențial sa uiți de stres și probleme! Uita de toate grijile cu cateva bancuri amuzante. Cele mai tari glume din toate timpurile.

Banc: "Nu am putut sa dorm deloc..." Continuarea te va face sa razi in hohote

23:46, 15.04.2024 - E luni seara, a inceput o noua saptamana, așadar e momentul perfect sa te bucuri și sa te relaxezi citind cateva glume care sa iți aduca zambetul pe buze. Termina-ți ziua cu zambetul pe buze!

Banc: "Sunteți acuzata ca ați aruncat cu o farfurie in capul soțului" Continuarea va starni hohote de ras

13:40, 11.04.2024 - Sa fii amuzant este probabil unul dintre cele mai bune lucruri pe care le poți face pentru sanatatea ta. Aproape ca te poți gandi la simțul umorului ca la un sistem imunitar al minții tale. Daca vrei sa te binedispui, citește glumele din randurile de mai jos.

Banc: "Mama, a inceput sa-mi vorbeasca urat dupa luna de miere!" Continuarea te va face sa razi in hohote

10:50, 26.03.2024 - Cateva clipe de relaxare sunt binevenite oricand, așa ca noi iți propunem un banc care iți va aduce zambetul pe buze. Ia-ți cateva minute de pauza și schimba-ți dispoziția citind glumele de mai jos.

Banc: ”Poate o Dacie sa atinga viteza de 200 km pe ora?” Continuarea glumei te va face sa razi in hohote

09:10, 11.03.2024 - A inceput o noua saptamana de activitate și nu poate sa lipseasca buna-dispoziție. Bancurile te vor amuza și iși vor aduce zambetul pe buze. Glumele de mai jos iți vor insenina ziua, indiferent de locul in care te afli. Ba mai mult, daca le vei spune și celor din jur, porția de amuzament este garantata.

Banc: „Porți ochelari?”. Continuarea te va face sa razi in hohote

08:46, 06.03.2024 - Este miercuri si ne aflam la mijlocul saptamanii, astfel ca noi vrem sa te inveselim inca de la primele ore ale dimineții, așa ca am pregatit cele mai tari bancuri din toate timpurile. Iata care sunt cele mai bune glume ale acestui inceput de saptamana! Trebuie neaparat sa le impartașești și cu prietenii.

Banc: ”Un domn și o doamna, imbracați elegant intra in hotel”. Continuarea glumei te va face sa razi in hohote

21:10, 09.02.2024 - Ne pregatim de weekend și vom avea parte de zile insorite și voie buna. Bancurile ne aduc intotdeauna zambetul pe buze. Glumele selectate mai jos sunt perfecte pentru toata lumea, iar ele vor umple casa de veselie.

Banc: „A cui e ziua?”. Continuarea te va face sa razi in hohote

07:40, 30.01.2024 - Este marți și chiar daca saptamana abia a inceput, cu siguranța și ție iți sta gandul doar la weekend. Astfel, vrem sa te inveselim inca de la primele ore ale dimineții, așa ca am pregatit cele mai tari bancuri din toate timpurile. Iata care sunt cele mai bune glume ale acestei saptamani!


Ce parere ai despre aceasta stire?