Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Banc: "Cum trebuie să fie o femeie serioasă?" Răspunsul care te va amuza teribil

Publicat:

Ce poate merge mai bine decat sa te destinzi citind cateva bancuri in timp ce iți iei o pauza de la serviciu? In randurile de mai jos vei descoperi cele mai tari bancuri care, cu siguranța, o sa iți insenineze cea de-a doua parte a zilei.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Banc: "Doctorul catre pacient: - Aveți pofta de mancare?" Raspunsul te va amuza teribil

15:10, 07.05.2024 - Cu toții avem unele zile in care nu ne este ușor sa gasim motive sa zambim. Daca vrei sa te binedispui și sa iți pui un zambet pe fața, atunci ai ajuns in locul potrivit. Citește glumele din randurile de mai jos și impartașește-le cu prietenii, colegii de serviciu și chiar cu micuții din jurul tau.

Banc: "Ai incredere totala in mine, nu?" Raspunsul te va amuza teribil

16:55, 02.05.2024 - Daca alegi ca la finalul celor opt ore petrecute la serviciu sa citești cateva bancuri, aceasta poate fi o modalitate eficienta de relaxare și de a te detensiona. Cand simți ca ești obosit sau stresat, cel mai bine e sa iei o scurta pauza și sa incerci sa te binedispui citind cateva glume care, cu siguranța,…

O femeie a fost ucisa pe trotuar, in Lugoj, dupa un accident teribil intre doua mașini

08:56, 17.04.2024 - Doua mașini au fost implicate marți seara intr-un accident produs pe o strada din Lugoj, județul Timiș. In urma impactului, una dintre ele a fost proiectata pe trotuar, unde a lovit mortal un pieton.

Banc: "Tu crezi ca exista alta viața, dupa moarte?" Raspunsul te va amuza teribil

20:25, 16.04.2024 - Daca vrei sa iți termini ziua cu zambetul pe buze, noi iți propunem sa citești bancurile din randurile de mai jos. Dupa o zi grea la serviciu te vor ajuta, cu siguranța, sa ai o stare de spirit mai buna. Afla raspunsul la intrebarea: "Tu crezi ca exista alta viața, dupa moarte?"

Accident teribil in Dolj. O mașina a spulberat pietonii de pe trotuar. O femeie a murit pe loc

13:01, 10.04.2024 -  Reprezentantii Inspectoratului de Politie al Judetului Dolj au anuntat ca politistii au fost sesizati, miercuri, cu privire la producerea unui accident rutier in Bailesti.  “La fata locului s-au deplasat politistii care au stabilit ca un barbat de 59 de ani, din localitate, in timp ce conducea un autoturism…

Alina Gorghiu explica de ce Laura Codruța Kovesi nu va candida niciodata la prezidențiale: Femeie serioasa!

13:50, 06.04.2024 - Ministrul Justitiei Alina Gorghiu este de parere ca sefa Parchetului European, Laura Codruta Kovesi, nu va candida la alegerile prezidentiale din acest an. In schimb, Alina Gorghiu se asteapta ca adjunctul NATO, Mircea Geoana, sa intre in competitia pentru Cotroceni, insa nu crede ca are sanse din postura…

Banc: "Iubito, ai idee de ce nu ma place taica-tu?" Raspunsul te va amuza teribil 

15:41, 17.03.2024 - Un simț sanatos al umorului te poate ajuta sa faci fața momentelor grele. Rasul este un instrument puternic pentru apropierea oamenilor, gestionarea conflictelor și reducerea tensiunii. Umorul te poate ajuta sa formezi o legatura cu celelalte persoane.

Polițista acuzata ca a umilit o femeie agresata de un pervers a procedat corect! Raspunsul șefilor

22:51, 27.02.2024 - O agenta de la Secția 18 care se declara incantata de faptele perverșilor care agreseaza femei pe strada și a fost acuzata ca incerca sa convinga o victima sa nu depuna plangere este considerata noul model al Poliției Romane.


Ce parere ai despre aceasta stire?