Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Banc: „Am întrebat 100 de femei ce părere au despre fostul”. Gluma care te va amuza copios

Publicat:

Este joi și ne apropiem de finalul acestei saptamani, iar daca zilele ce au trecut nu au fost unele tocmai pe placul tau, noi iți venim in ajutor și iți prezentam cele mai amuzante glume, care te vor face sa razi cu lacrimi. Iata cele mai tari bancuri ale acestui weekend!

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Banc: „O soție se indreapta spre casa și parcheaza mașina in graba”. Gluma care te va amuza copios

21:25, 21.04.2024 - Daca vrei sa termini ziua intr-o nota optimista, in randurile de mai jos, iți prezentam cele mai tari bancuri. Iata cele mai tari glume, care iți vor aduce, cu siguranța, zambetul pe buze.

Banc: „Ma Ioane, mie mi-e cam frig”. Gluma care te va amuza copios

08:20, 09.04.2024 - Daca vrei sa iți incepi ziua cu zambetul pe buze, iți prezentam cateva bancuri ce te vor amuza cu siguranța și te vor face sa te simți mai bine. Iata care sunt glumele pe care le poți impartași cu cei dragi.

Banc: "Unde sunt Munții Apuseni?". Gluma care te va amuza copios

09:30, 19.03.2024 - Pentru ca este abia marți și sigur și ție iți sta gandul doar la weekend, noi vrem sa te inveselim inca de la primele ore ale dimineții, așa ca am pregatit cele mai tari bancuri din toate timpurile. Iata care sunt cele mai bune glume ale acestei saptamani! Trebuie neaparat sa le impartașești și cu prietenii.

Banc: ”Diferența intre femei și barbați”. Gluma care iți va aduce zambetul pe buze

09:10, 08.03.2024 - Glumele sunt o modalitate de a trece prin viața mult mai ușor. In orice moment poți sa gasești umor intr-o situație problematica și se va schimba abordarea pe care o ai, in mod radical. Bancurile de mai jos te vor inveseli și iți vor face ziua mai buna.

Banc: „Vreau sa ma casatoresc și sa fiu fericit!”. Gluma care te va face sa razi copios

11:55, 25.02.2024 - Redacția Spynews.ro, site-ul numarul 1 de știri din Romania, ți-a pregatit pentru astazi cateva glume tari. Ar trebui sa impartașești aceste bancuri cu cei mai dragi oameni din viața ta, pentru a le face și lor ziua mai buna.

Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru, gluma zilei. Ce a spus asistenta TV despre femei: ”Sunteți multe care...” / VIDEO

09:35, 22.02.2024 - Ramona Olaru a revenit cu o gluma neașteptata, la Neatza cu Razvan și Dani. Asistenta TV a vorbit despre femei, iar colegii ei de platou au fost surprinși. Ramona Olaru a reușit sa atraga, din nou, atenția tuturor cu gluma de joi dimineața.

In cazurile de violenta domestica, victimele sunt in proportie de 68% femei

18:50, 10.02.2024 - Peste 108.000 de cazuri de violenta domestica au fost inregistrate pe parcursul anului trecut, mai multe cu 4,8 la suta fata de anul 2022. Potrivit Inspectoratului General al Politiei Romane, cele mai multe cazuri, respectiv 57.141 au fost sesizari venite din mediul rural. Cele mai multe fapte, 35.897,…

Doua femei au fost batute de concubini in Baia Mare. Lovita a fost și fiica uneia dintre victime

20:45, 04.02.2024 - Baia Mare – La data de 02 februarie, la ora 20.10, polițiștii au fost sesizați de catre o tanara de 26 de ani, prin S.N.U.A.U. 112 despre faptul ca are un scandal cu concubinul sau. The post Doua femei au fost batute de concubini in Baia Mare. Lovita a fost și fiica uneia dintre victime first appeared…

Cuvinte cheie:

femei gluma parere copios

Ce parere ai despre aceasta stire?