Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Banala aspirină acționează diferit la europeni, americani și asiatici. 13 efecte bune și rele

Publicat:

Reprezentanți ai grupurilor indigene de Huichols, Tzeltal și Tarahumaras (Mexic), Aymara (Peru) și Chorotegas și Guaymi () fac parte dintr-un studiu de pionierat privind efectele anumitor medicamente asupra a peste 6.000 de indigeni din , scrie elpais.com . Este cea mai mare cohorta și cel mare mare numar de grupuri etnice studiate vreodata in acest scop. Patruzeci de grupuri de cercetare cu peste 200 de experți din diferite țari au luat parte la studiu, analizand probe de sange pentru a determina aproape concludent ca aspirina nu are același efect asupra unui norvegian…

Citeste articolul mai departe pe money.ro…  

Sursa articol: money.ro


Stiri pe aceeasi tema

Adio insomnii, cu melatonina?

05:15, 11.04.2024 - Melatonina este un hormon produs natural de glanda pineala din creier și este implicata in reglarea ciclului de somn-veghe, adica ajuta la alternarea intervalelor de timp in care o persoana doarme sau este activa. Melatonina reprezinta o recomandare uzuala de administrare sub forma de supliment pentru…

OTRAVA din pateul vegetal. Ingredientul TOXIC pe care il ignora toți consumatorii: de ce femeile NU trebuie sa-l mai manance

12:50, 25.03.2024 - Pateul vegetal este un adevarat pericol pentru sanatate, deoarece contine un numar foarte mare de aditivi alimentari. Cele mai multe produse au in lista lor de ingrediente peste 10 aditivi alimentari, ajungand si pana la 15. Cei mai multi sunt extrem de toxici pentru organismul nostru.De exemplu, E635…

Beneficii surprinzatoare pentru sanatate ale consumului de mere in fiecare zi

18:50, 18.03.2024 - Un prim beneficiu de luat in seama in ceea ce privește consumul zilnic de mere este reprezentat de faptul ca poate proteja inima.In urma unor studii a rezultat faptul ca merele conțin un aport ridicat de flavonoide, ceea ce inseamna ca va exista un risc redus al apariției de boli cardiovasculare, cu…

Bitcoin crește ca-n povești. Dolarul scade

15:41, 27.02.2024 - Bitcoin, cea mai mare criptomoneda din lume in funcție de capitalizarea de piața, și-a extins marți raliul in tranzacțiile din Asia, atingand un maxim al ultimilor doi ani de peste 56.000 de dolari și ridicand piața criptografica in general, pe fondul evoluțiilor pozitive ale pieței și al achizițiilor.…

Crește mortalitatea infantila, scade dramatic natalitatea. Harțile pe județe

14:15, 13.02.2024 - Rata mortalitații infantile urca din nou, la 5,7 la mia de copii nascuți vii, fața de 5,2 anul anterior, cu un varf in județul Salaj – 10,5 la mia de copii nascuți vii – și un minim pentru Municipiul București – 2,5 la mie, ceea ce consacra disparitațile uriașe care exista in țara. Este de […]

Semnal de alarma. Crește mortalitatea infantila și scade dramatic natalitatea.

13:35, 13.02.2024 - Rata mortalitații infantile a urcat din nou, la 5,7 la mia de copii nascuți vii, fața de 5,2 anul anterior. Potrivit Salvați Copiii, aceasta rata vine pe fondul unei prabușiri a natalitații.

Atenție! Scobitul in nas crește riscul de a dezvolta principala forma de demența din lume

23:10, 08.02.2024 - Un studiu recent a identificat o posibila legatura intre scobitul in nas și riscul crescut de a dezvolta Alzheimer, principala forma de demența din lume.Un studiu realizat de cercetatorii de la Universitatea Griffith (Australia) a observat ca infecția cu Chlamydia pneumoniae in nervul olfactiv poate…

Au aparut rezultate promitatoare privind tratarea bolii Charcot

00:10, 02.02.2024 - Un studiu american efectuat pe soareci a dezvaluit un nou tratament promitator pentru boala Charcot, o afectiune fatala, care nu are in prezent un tratament eficient cunoscut, a transmis recent AFP, potrivit Agerpres. Boala Charcot, cunoscuta si sub numele de scleroza laterala amiotrofica (SLA), afecteaza…


Ce parere ai despre aceasta stire?