Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Aya, fetița simbol din Siria, care s-a născut sub dărâmături, se simte bine VIDEO

Publicat:

Aya, supranumita ''bebelusul-miracol'', salvata dupa ce a venit pe lume sub daramaturi in locuinta familiei sale dintr-un oras controlat de rebeli situat in nordul Siriei, ''se simte bine'', potrivit medicului care o are in grija.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Iranul pare sa se teama de Israel - Ce se intampla cu prezența militara in Siria

17:16, 24.04.2024 - Iranul, aliat regional al Siriei, si-a redus puternic prezenta militara in aceasta tara in care este vizata de loviturile aeriene tot mai intense imputate Israelului, au declarat miercuri pentru AFP o sursa apropiata de Hezbollah si un ONG, relateaza AFP, potrivit Agerpres.

Kurzii comit „crime de razboi” in centrele din Siria unde ii țin inchiși pe jihadiști. Amnesty International: SUA joaca un rol central

15:25, 17.04.2024 - Amnesty International a acuzat miercuri autoritatile autonome kurde sustinute de SUA, din nord-estul Siriei, ca au comis "crime de razboi" in centrele si taberele in care tin inchisi zeci de mii de presupusi jihadisti si rude ale acestora.

Cum se simte fetița de 4 ani care a cazut in iaz. Medicii fac eforturi pentru a o ține in viața

14:55, 06.04.2024 - Fetița care a cazut in iaz in Iași se afla intre viața și moarte. Medicii fac tot posibilul pentru a o salva, dar șansele sunt minime. In prezent, micuța se afla in coma de gradul patru, internata la Secția de Terapie Intensiva a Spitalului de Copii „Sfanta Maria”

Rusia acuza Israelul ca alimenteaza conflictul din regiune prin atacurile asupra Siriei

07:15, 03.04.2024 - Atacurile forțelor israeliene in Siria sunt „destinate sa alimenteze conflictul” in regiune, a denuntat ambasadorul Rusiei la ONU, la o reuniune a Consiliului de Securitate convocata dupa un raid atribuit Israelului impotriva consulatului iranian din Damasc

Rezultatele testului ADN, pe masa procurorilor: Cine ar fi tatal bebelușului nascut de fetița de 11 ani

12:15, 29.03.2024 - Procuratura a recepționat rezultatele expertizei ADN in cazul fetiței de 11 ani, care a nascut un copl. Surse citate de TV8 , rezultatele ar demonstra ca tatal bebelușului este chiar barbatul plasat in arest preventiv - tatal vitreg al copilei.

Cristi Tanase a devenit tatic! Soția fostului fotbalist, Adina Maria, a nascut o fetița: „Totul!” / FOTO

13:00, 11.03.2024 - Cristi Tanase a devenit tatic pentru prima data! Soția fostului jucator de fotbal, Adina Maria, a nascut o fetița perfect sanatoasa. Fostul fotbalist radiaza de fericire in acest moment și este implinit. Iata ce imagine a publicat partenera lui de viața pe rețelele de socializare!

Mircea Bravo a devenit tatic! Soția celebrului vlogger a nascut o fetița: „Seamana mult cu mine” / FOTO

13:45, 22.02.2024 - Mircea Bravo are toate motivele sa radieze de fericire! Celebrul vlogger a devenit tatic pentru prima oara! Ce imagine emoționanta a postat pe o rețea de socializare. Georgiana, partenera de viața a actorului, a nascut o fetița.

Securitatea regiunii, „pe marginea prapastiei”. Iran, Irak și Siria, reacții dupa atacul SUA: „Actiune aventurista, eroare strategica”

13:35, 03.02.2024 - Iranul a condamnat „cu putere” loviturile intreprinse in cursul noptii de Statele Unite, denuntand „o incalcare a suveranitatii Siriei si Irakului”. De asemenea, Siria și Irak au denunțat atacul SUA, spunand ca securitatea regiunii este „pe marginea prapastiei”.


Ce parere ai despre aceasta stire?