Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Avocata familiei lui Petrică Mâțu Stoian, acuzatii grave dupa moartea artistului: „Nereguli foarte grave. Categoric au fost şterse probe”

Publicat:

Avocata familiei lui Petrica Mațu Stoian, , face acuzații grave. Ea susține ca moartea artistului a fost prematura, iar clinica din Reșița este vinovata. De asemenea, aceasta este de parere ca medicii au ascuns probe legate de deces. Femeia a sesizat ca regretatul cantareț ar fi fost consultat la plamani imediat dupa ce a revenit din camera hiperbarica. 

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Acuzații grave la adresa BAE Systems, cel mai mare contractor de aparare din Regatul Unit - raport

06:30, 20.04.2024 - BAE Systems, cel mai mare contractor de aparare din Regatul Unit, a stabilit relatii comerciale cu tari acuzate de incalcari ale drepturilor omului, potrivit unui nou raport care dezvaluie extinderea afacerii sale profitabile cu arme, transmite CNBC, citat de news.ro.

Iranul, acuzații grave la adresa SUA. Sa fie acesta pretextul de la care sa porneasca un conflict? - Video

05:50, 09.04.2024 - Ministrul de externe al Iranului, Hossein Amir-Abdollahian, a acuzat luni Statele Unite ca au aprobat o lovitura mortala atribuita Israelului care a distrus recent consulatul Iranului la Damasc, la scurt timp dupa inaugurarea unui nou consulat in capitala Siriei, noteaza AFP, citat de AGERPRES.

Rusia incearca sa saboteze caile ferate europene: Acuzații grave lansate de la Praga

17:25, 06.04.2024 - Rusia a facut "mii" de incercari pentru a se infiltra in retele feroviare europene, intr-o campanie destinata sa destabilizeze Uniunea Europeana si sa saboteze o infrastructura vitala, a declarat ministrul ceh al Transporturilor, Martin Kupka pentru Financial Times, noteaza Agerpres.

Star Matinal. Percheziții de amploare in casa rapperului Sean „Diddy” Combs! Artistului i se aduc acuzații grave / VIDEO

09:00, 27.03.2024 - Sunt percheziții de amploare in casa rapperului Sean „Diddy” Combs! Locuințele artistului au fost intoarse cu susul in jos de autoritați. Polițiștii au cautat indicii. Cantarețul este vizat intr-un dosar in care i se aduc acuzații grave. Iata de ce este acuzat celebrul cantareț!

Acuzații grave la un liceu de renume din Capitala: elevii și parinții, agresați de o profesoara certata cu legea

08:26, 20.03.2024 - Acuzații grave, la Liceul teoretic "Eugen Lovinescu", din Capitala. Potrivit elevilor și parinților, un cadru didactic are o tehnica agresiva de predare, elevii fiind terorizați de comportamentul sau.In plus, parinții susțin ca atat ei, cat și elevii sunt terorizați, amenințați și agresați verbal.Profesoara…

Yakuza se implica in treficul de material nuclear - Acuzații grave din SUA

19:36, 22.02.2024 - Unul dintre liderii mafiei japoneze este acuzat de americani ca a incercat sa vanda materiale nucleare Iranului. Materialele au fost aduse din Myanmar cu ajutorul rețelelor prin care se face trafic de droguri și de arme. In schimb, contrbandiștii din Myanmar urmau sa primeasca rachete, noteaza Mediafax.…

Acuzații grave: un fost ofițer SRI distruge vieți și afaceri prin șantaj, ajutat de autoritați

15:55, 08.02.2024 - Cine nu se supune intereselor obscure devine ținta unor articole de presa calomnioase, menite sa distruga afaceri și cariere, prin metode de șantaj, acuza jurnaliștii de la ziarulincomod.ro. Campania denigratoare se oprește brusc daca victimele cedeaza presiunii și devin generoase. Prețul uitarii pleaca…


Ce parere ai despre aceasta stire?