Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Avion prăbușit pe un aeroport. Intervenție de urgență - UPDATE

Publicat:

UPDATE: Agentia iraniana Fars, considerata ca fiind apropiata militarilor, a indicat ca la bord se aflau 16 persoane si ca a supravietuit doar mecanicul. 

'' 707 cargo a ratat pista la aterizare'', a anuntat purtatorul de cuvant al organizatiei aviatiei iraniene , la IRIB. 

Intr-o prima etapa, IRIB a relatat ca 10 persoane se aflau la bord. 

, controlata de conservatori, a evocat un accident al unui cargo militar care transporta carne din Biskek, capitala Kargazstanului.

Știrea inițiala:

Un avion de transport marfa…

Citeste articolul mai departe pe dcnews.ro…  

Sursa articol: dcnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

In timp ce fac prapad in Ucraina, rușii cer Israelului și Iranului sa inceteze razboiul

17:45, 15.04.2024 - Rusia a chemat luni Iranul si Israelul la 'retinere' pentru evitarea oricarei noi 'escaladari' dupa atacul intreprins de Teheran impotriva teritoriului israelian ca riposta la lovitura mortala asupra consulatului iranian la Damasc, transmite AFP si Reuters.

Lufthansa prelungește perioada de suspendare a zborurilor spre Teheran

12:45, 11.04.2024 - Compania aeriana germana Lufthansa a prelungit joi suspendarea zborurilor catre Teheran din cauza situației din Orientul Mijlociu, care este in alerta pentru represalii iraniene la un presupus atac aerian israelian asupra ambasadei Iranului din Siria, noteaza Reuters, potrivit Mediafax.

UPDATE. VIDEO. Podul de peste 2 km din Baltimore s-a prabușit dupa ce un vas s-a izbit de el. 20 de persoane, date disparute

12:11, 26.03.2024 - UPDATE:  Salvatorii cauta in jur de 20 de persoane in apele raului Patapsco, dupa prabusirea podului de la Baltimore. Temperaturile scazute sunt un motiv de ingrijorare. Kevin Cartwright, directorul de comunicare al Departamentului de Pompieri din Baltimore, a declarat pentru CNN ca lucreaza cu Paza…

Avertisment SUA: Iran Air ar putea fi interzisa in Europa daca Teheranul trimite rachete Rusiei

06:55, 16.03.2024 - Oficialul a comentat in timp ce Statele Unite s-au alaturat celor sase aliati ai sai din G7, emitand o declaratie care avertizeaza Iranul sa nu trimita rachete in Rusia, pentru ca altfel se va confrunta cu consecinte. ”Daca Iranul va continua cu furnizarea de rachete balistice sau tehnologie aferenta…

(video) Un avion militar cu 15 persoane la bord s-a prabușit in Rusia: Nu exista supraviețuitori

14:50, 12.03.2024 - Un avion militar de tip cargo Iliusin Il-76 s-a prabusit, marti, in Rusia la scurt timp dupa decolare, cu 15 persoane la bord, din cauza unui foc izbucnit la unul dintre motoarele sale, a anuntat Ministerul Apararii al Federatiei Ruse, potrivit Reuters, citat de digi24.ro .

(video) Un avion militar rusesc s-a prabușit cu 15 persoane la bord in Rusia. Nu exista supraviețuitori

14:15, 12.03.2024 - Un avion militar de tip cargo Iliusin Il-76 s-a prabusit, marti, in Rusia la scurt timp dupa decolare, cu 15 persoane la bord, din cauza unui foc izbucnit la unul dintre motoarele sale, a anuntat Ministerul Apararii al Federatiei Ruse, potrivit Reuters, citat de digi24.ro .

VIDEO. Un avion militar rusesc cu 15 persoane la bord s-a prabușit

13:50, 12.03.2024 - Un avion militar de tip cargo Ilusin Il-76 s-a prabusit marti la scurt timp dupa decolare, cu 15 persoane la bord, din cauza unui incendiu la unul dintre motoare, au anuntat autoritatile ruse, relateaza Reuters. Avion militar rusesc s-a prabușit in regiunea Ivanovo in timp ce decola pentru un zbor programat.…

Un avion militar rusesc s-a prabușit cu 15 persoane la bord. Nu exista supraviețuitori

13:35, 12.03.2024 - Un avion militar de tip cargo Iliusin Il-76 s-a prabusit, marti, in Rusia la scurt timp dupa decolare, cu 15 persoane la bord, din cauza unui foc izbucnit la unul dintre motoarele sale, a anuntat Ministerul Apararii al Federatiei Ruse, potrivit Reuters.


Ce parere ai despre aceasta stire?