Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Avion cu 72 de oameni la bord, prăbușit în Nepal

Publicat:

Un avion cu 72 de persoane la bord s-a prabușit duminica in Nepal, a declarat un purtator de cuvant al companiei , precizand ca nu știe „daca exista supraviețuitori”. „Erau 68 de pasageri la bord și patru membri ai echipajului (…) forțele de salvare sunt pe drum, nu știm pentru moment daca exista supraviețuitori”, a declarat pentru AFP . Televiziunea de stat a anunțat ca unele corpuri au fost recuperate de la locul prabușirii, in vestul micii țari din Himalaya, potrivit Reuters.

Citeste articolul mai departe pe gds.ro…  

Sursa articol: gds.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un avion F-16 al Forțelor Aeriene din Singapore s-a prabușit la o baza aeriana

11:30, 08.05.2024 - Un avion F-16 s-a prabușit miercuri la o baza aeriana din Singapore. Pilotul a reușit sa se catapulteze, potrivit mediafaxUn avion F-16 al Forțelor Aeriene s-a prabușit miercuri la baza aeriana Tengah, a anunțat Ministerul Apararii din Singapore.

(video) Un avion militar cu 15 persoane la bord s-a prabușit in Rusia: Nu exista supraviețuitori

14:50, 12.03.2024 - Un avion militar de tip cargo Iliusin Il-76 s-a prabusit, marti, in Rusia la scurt timp dupa decolare, cu 15 persoane la bord, din cauza unui foc izbucnit la unul dintre motoarele sale, a anuntat Ministerul Apararii al Federatiei Ruse, potrivit Reuters, citat de digi24.ro .

(video) Un avion militar rusesc s-a prabușit cu 15 persoane la bord in Rusia. Nu exista supraviețuitori

14:15, 12.03.2024 - Un avion militar de tip cargo Iliusin Il-76 s-a prabusit, marti, in Rusia la scurt timp dupa decolare, cu 15 persoane la bord, din cauza unui foc izbucnit la unul dintre motoarele sale, a anuntat Ministerul Apararii al Federatiei Ruse, potrivit Reuters, citat de digi24.ro .

VIDEO. Un avion militar rusesc cu 15 persoane la bord s-a prabușit

13:50, 12.03.2024 - Un avion militar de tip cargo Ilusin Il-76 s-a prabusit marti la scurt timp dupa decolare, cu 15 persoane la bord, din cauza unui incendiu la unul dintre motoare, au anuntat autoritatile ruse, relateaza Reuters. Avion militar rusesc s-a prabușit in regiunea Ivanovo in timp ce decola pentru un zbor programat.…

Un avion militar rusesc s-a prabușit cu 15 persoane la bord. Nu exista supraviețuitori

13:35, 12.03.2024 - Un avion militar de tip cargo Iliusin Il-76 s-a prabusit, marti, in Rusia la scurt timp dupa decolare, cu 15 persoane la bord, din cauza unui foc izbucnit la unul dintre motoarele sale, a anuntat Ministerul Apararii al Federatiei Ruse, potrivit Reuters.

VIDEO Ultima ora – Avion militar, cu 15 oameni la bord, prabușit in Rusia: motorul a luat foc in timpul zborului

13:15, 12.03.2024 - Un avion militar rusesc de transport Il-76 s-a prabușit in timpul unui zbor programat in regiunea Ivanovo, din Rusia. La bord se aflau 15 persoane, a precizat Ministerul rus al Apararii. "Pe 12 martie, in jurul orei 13:00, un avion militar de transport Il-76 s-a prabușit in regiunea Ivanovo in timpul…

Evadare in masa in cea mai mare inchisoare din Haiti: Cel putin zece oameni au murit. A fost declarata stare de urgenta

08:26, 04.03.2024 - Cel putin zece persoane au murit in timpul evadarii a mii de detinuti de la Penitenciarul National din Port-au-Prince, in Haiti, in noaptea de sambata spre duminica, potrivit unui jurnalist AFP si a unui ONG. Reuters noteaza ca in tara s-a declarat stare de urgenta.

O drona ruseasca s-a prabușit peste un bloc din Odesa: Doi morți și opt raniți

11:16, 02.03.2024 - Doua persoane au fost ucise, opt ranite și șase sunt inca disparute dupa ce o drona ruseasca s-a prabușit sambata intr-un bloc de apartamente din orașul portuar Odesa, in sudul Ucrainei, au anunțat autoritațile, citate de Reuters.


Ce parere ai despre aceasta stire?