Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Avertismentul unui pediatru: „Vor veni înapoi maladii care omorau frecvent copiii în trecut“

Publicat:

Unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați pediatri din Romania, dr. , trage un semnal de alarma cu privire la „curentul antivaccinist” și problemele grave care vor aparea. „Vor veni inapoi maladii care omorau frecvent copiii in trecut”, avertizeaza medicul.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Dr. Mihai Craiu, medic pediatru: „Copiii romani primesc vaccinuri mai rar decat in UE, dar antibiotice din plin“

17:10, 08.05.2024 - Medicul Mihai Craiu, unul dintre cei mai apreciați pediatri din Romania, constata cu ingrijorare ca, la noi in țara, copiii primesc vaccinuri mai rar decat alți copii din UE, dar „beneficiaza” de cantitați impresionante de antibiotice, prescrise fara dovezi solide sau complet eronat.

Cladirea unei școli emblematice in Romania, reinaugurata oficial dupa lucrari de renovare care au durat cinci ani

21:05, 23.04.2024 - Elevii Colegiului National ”Mihai Eminescu” din Buzau au revenit in cladirea monument istoric a scolii, unde timp de cinci ani s-au desfasurat lucrari de renovare. Copiii s-au reintors in aceste clase din luna martie, dar cladirea a fost reinaugurata oficial marti.

Ghidul unui pediatru despre rujeola, de ajutor parinților. Situație alarmanta in Romania

10:05, 12.04.2024 - Conform unor raportari, in ultimele luni, cazurile de rujeola au crescut vertiginos in Romania. Pentru a veni in sprijinul parinților, medicul pediatru Simona Dumitra prezinta un mic ghid care trebuie urmat.

ATGR & OLD LINE TRAVEL: Peste 60% dintre copiii din Romania merg vara in tabere

19:05, 05.04.2024 - Dintr-un studiu efectuat recent de catre un grup de cercetare in domeniul educațional și social, rezulta ca peste 60% dintre copiii și tinerii din Romania aleg sa-și petreaca vara in tabere. Aceste date reprezinta o ilustrare semnificativa a preferințelor estivale ale segmentului juvenil la nivel național…

„Taxa pe boala” ramane in vigoare. Coaliția, acuzata de nepasare fața de cei „suferinzi, mame si copiii din Romania”

11:30, 26.03.2024 - Senatorii PSD si PNL au votat in comisiile de specialitate mentinerea ”taxei pe boala”, introdusa de Guvernul Ciolacu, prin ordonanta de urgenta, la sfarsitul anului trecut, anunta USR. ”Senatorii PSD si PNL din Comisia de buget-finante si din Comisia de munca si protectie sociala au adoptat azi un…

Tentativa de frauda in numele McDonald's Romania - Avertismentul DNSC / Foto

18:50, 19.03.2024 - Tentativa de frauda in numele McDonald's Romania - Avertismentul DNSC / FotoDirectoratul National de Securitate Cibernetica (DNSC) avertizeaza, marti, asupra unei tentative de frauda prin folosirea imaginii McDonald's Romania. Oferta transmisa de atacatori promoveaza produse la pret redus si solicita…

2 luni 2024 – Gunoaiele altora, tot mai frecvent trimise catre Romania

19:05, 18.03.2024 - n primele doua luni ale anului 2024, au fost descoperite deseuri in cantitati insemnate, aproximativ 1.475 tone, dupa cum urmeaza: metale – 230.200 kg, mobila – 211.700, textile/imbracaminte – 185.000 kg, plastic – 155.700 kg, cauciuc (anvelope) – 120.000 kg, alte materiale precum deseuri amestecate,…

Avertismentul lui Macron. Daca Rusia va caștiga in Ucraina va amenința Romania și Moldova, iar credibilitatea Europei va fi „redusa la zero”.

13:40, 15.03.2024 - Președintele francez Emmanuel Macron a declarat, joi, ca Rusia nu iși va opri ambițiile teritoriale daca va caștiga in Ucraina, reprezentand o amenințare pentru țarile vecine Moldova, Romania și Polonia.


Ce parere ai despre aceasta stire?