Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Zelenski e supărat pe Occident pentru că ajutorul militar pentru Ucraina vine prea lent: „Un mare pas înainte, doi înapoi”

Publicat:
Zelenski e supărat pe Occident pentru că ajutorul militar pentru Ucraina vine prea lent: „Un mare pas înainte, doi înapoi”

Aliatilor occidentali le ia prea mult timp pentru a lua decizii privind sprijinul militar pentru Ucraina, a declarat presedintele , intr-un interviu acordat in exclusivitate luni pentru Reuters la Kiev.

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol si foto: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Zelenski acuza occidentul: Deciziile privind ajutorul militar pentru Ucraina sunt prea lente

00:25, 21.05.2024 - Aliaților occidentali le ia prea mult timp pentru a lua decizii cheie privind sprijinul militar pentru Ucraina, a declarat președintele Volodimir Zelenski intr-un interviu exclusiv acordat luni la Kiev, transmite Reuters.

Volodimir Zelenski: Ajutorul occidental pentru Ucraina vine prea lent

21:35, 20.05.2024 - Aliatilor occidentali le ia prea mult timp pentru a lua decizii privind sprijinul militar pentru Ucraina, a declarat presedintele Volodimir Zelenski, intr-un interviu acordat in exclusivitate luni pentru Reuters la Kiev.

Ajutorul occidental pentru Ucraina vine prea lent, susține Zelenski

21:31, 20.05.2024 - Aliatilor occidentali le ia prea mult timp pentru a lua decizii privind sprijinul militar pentru Ucraina, a declarat presedintele Volodimir Zelenski, intr-un interviu acordat in exclusivitate luni pentru Reuters la Kiev.

Volodimir Zelenski, nemultumit ca ajutorul occidental pentru Ucraina vine prea lent

21:05, 20.05.2024 - Aliatilor occidentali le ia prea mult timp pentru a lua decizii privind sprijinul militar pentru Ucraina, a declarat presedintele Volodimir Zelenski, intr-un interviu acordat in exclusivitate luni pentru Reuters la Kiev, informeaza Agerpres.Zelenski a descris livrarea de ajutor militar, in special de…

Zelenski da frau liber frustrarilor provocate de aliați

20:36, 20.05.2024 - Aliatilor occidentali le ia prea mult timp pentru a lua decizii privind sprijinul militar pentru Ucraina, a declarat presedintele Volodimir Zelenski, intr-un interviu acordat in exclusivitate luni pentru Reuters la Kiev. El a descris livrarea de ajutor militar, in special de sisteme de aparare antiaeriana…

Rusia insista ca ajutorul militar al SUA pentru Ucraina nu va schimba situația de pe front. Peskov: „Noi suntem in avantaj”

14:36, 22.04.2024 - Noul pachet de ajutor militar al SUA pentru Ucraina, in valoare de peste 60 de miliarde de dolari, nu va schimba situatia de pe linia frontului, unde Rusia este in avantaj, a declarat luni purtatorul de cuvant al Kremlinului, relateaza Reuters.

Rusia, enervata de ajutorul militar american pentru Ucraina, spune ca SUA vor fi „umilite la fel ca in Vietnam sau in Afganistan”

17:40, 21.04.2024 - Maria Zaharova, purtatoarea de cuvant a diplomației lui Putin, susține ca ajutorul militar pe care SUA il ofera Ucrainei pentru a se apara de invadatorii ruși este un „razboi hibrid” al SUA impotriva Rusiei și ca acesta „se va sfarșit intr-o umilința similara cu cea din Vietnam sau Afganistan”, relateaza…

Klaus Iohannis: Ajutorul umanitar este foarte important in continuare, dar si ajutorul militar este relevant pentru Ucraina

18:46, 11.04.2024 - Ajutorul umanitar este foarte important in continuare, dar si ajutorul militar este relevant pentru Ucraina, iar Romania va continua sa sprijine tara vecina ‘pe toate palierele’, a declarat, joi, presedintele Klaus Iohannis. El participa la cea de-a IX-a editie a Summitului Initiativei celor Trei Mari…


Ce parere ai despre aceasta stire?