Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Avalanşă de scrisori pentru Vulpița, de la admiratori! Viorel Stegaru a rămas fără cuvinte! "Bună, Veronica, te iubesc mult!"

Publicat:

Un morman de scrisori a pus pe jar cuplul Veronica-Viorel. Plecat in vizita la parintii si la socrii lui, Viorel a ramas cu gura cascata, atunci cand a primit de la mama sa un teanc de scrisori adresate nevestei lui.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Vulpița a confirmat divorțul de Viorel Stegaru! Ce face Veronica, dupa ce s-a intors in Romania: ”Nu mai...” / FOTO

10:45, 14.04.2024 - Vulpița a confirmat ca a divorțat oficial de Viorel Stegaru! Se pare ca nu mai exista nicio șansa de impacare intre cei doi, deși ea s-a intors in Romania. In timp ce ea locuiește la parinții ei, Viorel Stegaru și familia lui au grija de copiii pe care ii au impreuna.

Vulpița, o noua imagine cu iubitul? Tanara a uitat complet de Viorel Stegaru / FOTO

10:40, 11.04.2024 - Vulpița și-a gasit din nou fericirea? La cateva luni dupa ce a anunțat desparțirea de fostul iubit, tanara s-a afișat alaturi de un barbat misterios pe rețelele de socializare. Imaginea care arata ca a uitat complet de Viorel Stegaru.

Mama lui Radu Ayan, noi declarații emoționante dupa ce fiul ei, disparut in Botoșani, a fost gasit. Femeia nu s-a putut opri din plans: ”Nu am cuvinte”

09:41, 19.03.2024 - Parinții lui Radu Ayan au primit cea mai buna veste a vieții lor, dupa ce li s-a spus ca baiețelul lor, de doar doi ani, disparut timp de 25 de ore de acasa, a fost gasit teafar. Femeia nu s-a putut opri din plans, dar in ciuda emoțiilor care au copleșit-o, a facut declarații despre ceea ce simte.

Ce marturisiri neașteptate a facut Mirela Vaida despre Viorel și Vulpița, dupa ce n-au mai aparut la TV. Parerea sincera a vedetei

12:00, 02.03.2024 - Mirela Vaida a scos la iveala detalii neașteptate despre Viorel Stegaru și fosta lui soție, Vulpița, la mai bine de doi ani de cand cei doi n-au mai aparut pe micile ecrane ale publicului in emisiunea Acces Direct.

Regele Charles a primit mai mult de 7.000 de scrisori de la anuntul diagnosticului de cancer

13:25, 26.02.2024 - Regele Charles al III-lea a primit peste 7.000 de scrisori de sustinere de cand a fost diagnosticat cu cancer la inceputul acestei luni. Palatul Buckingham a facut publica aceasta cifra, impreuna cu o inregistrare video in care monarhul britanic citeste aceste mesaje de incurajare. Dupa cum detaliaza…

Medicul Beatrice Mahler: ”Comunicarea medic-pacient in cuvinte și dincolo de ele”

12:50, 24.02.2024 - Recent, a fost lansat volumul ”Comunicarea medic-pacient in cuvinte și dincolo de ele”, aparut la Editura Humanitas, semnat de doctorul Beatrice Mahler, managerul Institutului de Pneumoftiziologie ”Marius Nasta”. Ne-am obișnuit cu medicul Beatrice Mahler sa ne vorbeasca despre bolile pulmonare . Dar…

Declarația de dragoste „atipica” pe care Radu Valcan i-a facut-o soției sale. Ce cuvinte a folosit: „Te iubesc de...”

16:40, 12.02.2024 - Adela Popescu și Radu Valcan se numara printre cei mai longevivi și apreciați parteneri din lumea showbizului romanesc, avand o relație solida de peste 13 ani. Ce declarație de dragoste i-a facut prezentatorul de la Insula Iubirii soției.

Cele 8 cuvinte rostite de Simona Halep la Tribunalul de Arbitraj Sportiv. Le-a spus inainte de a intra in sala

08:35, 08.02.2024 - Imbracata cu o ținuta casual, cu zambetul pe buze, romanca a aparut la audierile ce i-ar putea salva cariera sportiva. Jucatoarea de tenis nu are voie sa dea declarații despre cazul sau. Care au fost totuși cele opt cuvinte rostite de Simona Halep la Tribunalul de Arbitraj Sportiv. Le-a spus inainte…


Ce parere ai despre aceasta stire?