Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Autorul masacrului din oraşul american Aurora a pledat nevinovat

Publicat:

Atacatorul din statul american Colorado, care a comis masacrul de la cinematograf vara trecuta, a pledat nevinovat. Asta chiar daca avocatii lui au cerut ca el sa fie declarat bolnav mintal.

Iar ca urmare, Holmes nu poate revendica acest lucru. Oricum, procurorii insista ca atacatorul sa-si prezinde cat mai repede posibil pledoaria. a inregistrat chiar o declaratie in acest sens.

Procesul va incepe pe 5 august. Tanarul de 25 de ani este acuzat ca a impuscat mortal 12 oameni si a ranit alti 70. Incidentul s-a intamplat…

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

VIDEO Atac armat intr-un parc din Detroit: 9 raniți, inclusiv doi copii

11:05, 16.06.2024 - Noua persoane au fost ranite, inclusiv doi copii mici și mama lor, dupa ce un barbat a deschis focul intr-o zona de relaxare din orașul american Detroit (statul Michigan), potrivit Mediafax.Incidentul a avut loc sambata seara, intr-o suburbie a orașului american.

Actor american, impușcat mortal de un hoț de mașini

17:10, 27.05.2024 - Actorul american Johnny Wactor a fost impușcat in timpul unei tentative de furt. Actorul a surprins trei hoți care incercau sa fure o piesa a mașinii sale. El a murit la spital, potrivit mediafax.Incidentul a avut loc sambata, dar familia a confirmat decesul luni, potrivit BBC.

Atac violent la Bordeaux. O persoana a murit, alta a fost ranita; atacatorul a fost impușcat

22:55, 10.04.2024 - O persoana a murit și alta a fost ranita in urma unui atac cu cuțitul in Bordeaux. Atacatorul a fost impușcat de polițiști. La fața locului, au ajuns numeroase forțe de securitate. Incidentul a avut loc miercuri seara, potrivit TF1.

Atacatorul care a injunghiat un elev la o scoala din Sectorul 6, REȚINUT. Primele imagini cu faptașul

22:55, 03.04.2024 - „Tanarul, in varsta de 15 ani, banuit de savarsirea faptei a fost retinut pentru 24 de ore, urmand a fi prezentat magistratilor cu propunere legala”, au transmis, miercuri seara, oficialii Politiei Capitalei.Acestia precizeaza ca cercetarile sunt continuate de catre politisti din cadrul Sectiei 21 Politie,…

Ostaticii din Olanda au fost eliberați. Atacatorul a fost arestat, a anunțat poliția olandeza

00:30, 31.03.2024 - Mai mulți oameni au fost luați ostatici intr-un bar din orașul Ede, din estul Olandei, duminica dimineața, relateaza Reuters. Mai multe locuințe din zona au fost evacuate, a anunțat poliția olandeza. ACTUALIZARE 14:45 Toate persoanele luate ostatice in orașul Ede din Olanda au fost eliberate, iar atacatorul…


Ce parere ai despre aceasta stire?