Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Auto/Coronavirus: Mercedes a dezminţit zvonurile că se va retrage din Formula 1

Publicat:

a dezmintit vineri, intr-un comunicat, zvonurile ca se va retrage din Formula 1 in acest an, scrie presa internationala.

"Speculatiile despre o eventuala retragere din Formula 1 continua sa fie neintemeiate si iresponsabile. Sportul acesta a luat masurile potrivite pentru a face fata consecintelor pandemiei de coronavirus si a realiza viitoarea sa viabilitate financiara", a afirmat Mercedes, campioana mondiala en titre.

Comunicatul se refera la reducerea cheltuielilor. Fixat initial la 175 milioane dolari pentru 2021, plafonul cheltuielilor va fi in cele…

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

inelul Prințesei Diana, incarcat de energii pline de durere, infidelitați și minciuni, stralucește pe mana lui Kate Middleton

09:50, 25.03.2024 - Kate Middleton a revenit recent in atenția publicului dupa o perioada de retragere, dezvaluind ca a fost diagnosticata cu cancer urmare a unei intervenții chirurgicale abdominale efectuate in ianuarie. Prin intermediul unui mesaj video, ea a exprimat recunoștința fața de publicul britanic pentru „extraordinarele…

Formula 1: Max Verstappen comenteaza zvonurile despre transferul sau la Mercedes

11:15, 07.03.2024 - Tatal lui Max Verstappen a cerut indepartarea directorului general Christian Horner de la Red Bull, dar pilotul olandez spune ca nu se gandește sa plece de la echipa austriaca, in ciuda zvonurilor aparute in ultima perioada.

Care a fost cauza morții lui Mile Povan! Iubita lui, Roxana, a dezmințit zvonurile ca tragedia ar fi fost produsa de pastilele de slabit: ”L-ar fi afectat...”

11:05, 07.03.2024 - Moartea lui Mile Povan a lasat multa durere in sufletele celor care l-au iubit, dar a starnit și o mulțime de specualții, cu privire la cauza morții. S-a spus ca tragedia s-a produs din cauza pastilelor de slabit, insa iubita lui, Roxana, a dezmințit aceste zvonuri. Iata care a fost reala cauza a morții!

Pilotul multiplu campion mondial care ar putea reveni in Formula 1

14:15, 01.03.2024 - Transferul lui Lewis Hamilton de la Mercedes la Ferrari a adus o agitație suplimentara in lumea Formulei 1. Zvonurile privind inlocuitorul britanicului sunt multe, iar ultima varianta este reprezentanta de o intoarcere a lui Sebastian Vettel in Marele Circ.

Antena 1 si Antena 3 CNN transmit in direct Formula 1 in Romania 

10:40, 27.02.2024 - Antena este casa Formulei 1 in Romania pentru urmatorii trei ani. Cele 24 de curse ale celui mai spectaculos sezon din istoria legendara a acestui sport vor fi transmise integral de posturile Antena si platforma AntenaPLAY.

Alpine dezvaluie monopostul sau pentru sezonul 2024 din Formula 1

18:35, 07.02.2024 - Echipa de Formula 1 Alpine a prezentat miercuri, la uzina sa din localitatea engleza Enstone, monopostul sau pentru sezonul 2024, numit A524, informeaza L'Equipe.Alpine, care se va baza, la fel ca anul trecut, pe pilotii francezi Esteban Ocon si Pierre Gasly, are ambitia de a reusi mai mult decat…

Nuți, bona copiilor Anamariei Prodan, a dezmințit zvonurile ca ar fi milionara și și-ar fi cumparat casa de lux in Dubai: ”Vreau sa devin...”

16:20, 05.02.2024 - Dupa ani in care reality show-ul ei a lipsit de pe micile ecrane, Anamariei Prodan a revenit cu un nou sezon. Viața familiei sale s-a schimbat, dar și a bonei sale, Nuți. Iata cum a dezimnțit zvonurile conform carora ar fi milionara și și-ar fi cumparat o casa in Dubai.


Ce parere ai despre aceasta stire?