Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Autocar de la o firmă din Bistriţa răsturnat în Franţa! Un bebeluş a murit şi zeci de perosane sunt rănite

Publicat:

Un bebelus a murit si alte zeci de persoane sunt ranite dupa ce pe o autostrada din sud-estul Frantei un autocar care transporta rom'ni s-a rasturant. Potrivit primelor informatii se pare ca autocarul ar apartine firmei din Bistrita.

Citeste articolul mai departe pe bistriteanu.ro…  

Sursa articol: bistriteanu.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ce spun prietenii despre Erik, baiatul de 16 ani care s-a urcat la volanul mașinii parinților și a murit in accident. Alte șapte persoane au fost ranite: ”Nu facea rau...”

22:00, 22.05.2024 - Un accident ingrozitor s-a produs pe un drum forestier din Bistrița, in urma cu o zi. Un adolescent de 16 ani s-a a condus mașina parinților sai, avand in atutoturism alți 7 prieteni, iar la un moment dat s-a rasturnat. Iata ce știau prietenii lui despre Erik.

Tragedie in Valcea! O femeie a murit, dupa ce s-a rasturnat cu un motocultor. Alte doua persoane, grav ranite / FOTO

20:05, 22.05.2024 - Un accident ingrozitor s-a produs in Valcea, in urma cu puțin timp. O femeie s-a stins din viața dupa ce s-a rasturnat cu un motocultor. Alte doua persoane au fost implicate in acest incident, au fost grav ranite și transportate de urgența la spital. Poliția face cercetari.

Evadare ca-n filme pe o autostrada din Franța. Un convoi care transporta un traficant de droguri a fost atacat, trei polițiști au murit (video)

17:20, 14.05.2024 - Trei ofițeri ai serviciului francez al penitenciarelor au murit marți dimineața intr-un atac asupra dubei in care se aflau, care transporta un deținut intre Rouen și Evreux, in nord-vestul Franței, au declarat surse din cadrul poliției, citate de AFP. Deținutul a reușit sa evadeze, scrie și Le Parisien.…

Atac armat in Franța: O persoana a murit si mai multe au fost ranite grav / VIDEO

13:10, 04.05.2024 - O persoana a murit si mai multe au fost ranite grav in timpul unui incident armat petrecut in timpul noptii de vineri spre sambata in Franța. Atacul armat a avut loc in orasul Sevran din Seine-Saint-Denis, un departament sarac la est de Paris, transmite AFP.

Europa devine mai saraca in comparație cu Statele Unite

12:16, 29.04.2024 - Statele Unite, care au beneficiat de efectele celui de-Al Doilea Razboi Mondial și au preluat conducerea in materie de creștere economica și inovație tehnologica, și-au vazut ulterior conducerea erodata de țarile europene. Tendința era incontestabila și sugera o convergența economica a țarilor cele…

Europa, mai saraca in comparație cu Statele Unite

08:36, 29.04.2024 - Europa ar fi mai saraca. Statele Unite, care au beneficiat de efectele celui de-Al Doilea Razboi Mondial și au preluat conducerea in materie de creștere economica și inovație tehnologica, și-au vazut ulterior conducerea erodata de țarile europene. Tendința era incontestabila și sugera o convergența…

O eleva in varsta de 14 ani a murit in urma unui stop cardiac, dupa un atac cu cutitul langa o scoala din Franța

14:35, 19.04.2024 - O adolescenta de 14 ani a decedat in urma unui stop cardiac in timp ce liceul sau era in izolare in urma unui atac cu cutitul petrecut joi intr-o scoala din apropiere intr-o comuna la nord de Strasbourg, in estul Frantei, relateaza AFP.

Doua fetite au fost ranite intr-un atac cu cutitul langa o scoala din Franța. Agresorul a fost retinut

19:15, 18.04.2024 - Doua fetite de sase si 11 ani au fost usor ranite joi intr-un atac cu cutitul langa scoala lor din orasul Souffelweyersheim din estul Frantei, in apropiere de Strasbourg, au anuntat autoritatile locale citate de AFP si Reuters. Agresorul a fost retinut.


Ce parere ai despre aceasta stire?