Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Autoarea legii antifumat, în război cu patru jurnalişti: „Ţigara de după” şi alte aluzii sexuale sunt expresia unui misoginism murdar

Publicat:

Redam mai jos scrisoarea publica transmisa de :

Legea pentru interzicerea fumatului in spatiile publice inchise a starnit multe controverse atat in Parlament cat si in spatiul public. Majoritatea s-au circumscris dezbaterilor decente, argumentate, la obiect, din unghiuri diferite, de la simplu fumator pana la medici sau juristi. Tuturor celor care au adus astfel o contributie la forma finala a legii criticand, amendand sau sustinand diferite articole, le-am multumit si le voi multumi intotdeauna.

Aceasta scrisoare deschisa se adreseaza insa celor care, in cadrul…

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

ACT NORMATIV Instrainarea parinteasca, o forma de violența psihologica asupra copilului

16:41, 15.05.2024 - Pe 30 aprilie 2024 Parlamentul Romaniei a emis Legea nr. 123  pentru modificarea și completarea Legii nr. 272/2004 privind protecția și promovarea drepturilor copilului, intrand in vigoare vineri, 10 mai 2024.  The post ACT NORMATIV Instrainarea parinteasca, o forma de violența psihologica asupra copilului…

COTAR cere eliminarea amendamentelor pentru coplata din Legea RCA și demiterea vicepreședintelui ASF, Sorin Mititelu

15:50, 13.05.2024 - Confederația Operatorilor și Transportatorilor Autorizați din Romania (C.O.T.A.R.) a transmis scrisori deschise catre Guvernul Romaniei, Parlamentul Romaniei, Parlamentul European și Autoritatea de Supraveghere Financiara (ASF), cerand eliminarea amendamentelor introduse in proiectul de modificare a…

Caz modern de inițiere de suferințe. Marcel Ciolacu nu vrea sa aplice legea pentru urmașii romanilor persecutați etnic in 1940

09:31, 15.04.2024 - Primul ministru al Romaniei, Marcel Ciolacu, nu vrea sa aplice Legea 154/2021 și pentru urmașii romanilor persecutați etnic și expulzați in 1940. Legea 154/2021 iși produce efectele doar pentru minoritari. Legea 154/2021 este prorogata mereu de 3 ani incoace doar pentru romani. An de an, in luna decembrie,…

Alegerile prezidențiale pot fi organizate in septembrie. CCR a respins sesizarea USR - anunț oficial

11:16, 21.03.2024 - „In esența, Curtea a statuat ca legea criticata realizeaza o redimensionare a intervalului de timp in care urmeaza a se fixa data alegerilor, ceea ce nu pune in discuție un element fundamental al dreptului electoral”, se arata intr-un comunicat al Curții Constituționale remis astazi.Plenul Camerei Deputaților…

Klaus Iohannis a promulgat „Legea 2 Mai”. Traficanții de droguri de mare risc nu mai pot primi pedepse cu suspendare

15:15, 20.03.2024 - Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, miercuri, „Legea 2 Mai”, actul normativ inițiat de catre liberali care prevede ca traficantii de droguri de mare risc nu mai pot primi pedepse cu suspendare, anunța News.ro.De asemenea, legea promulgata prevede ca efectuarea de operatiuni cu produse susceptibile…

Alegerile prezidențiale pot fi organizate in septembrie. CCR a respins sesizarea USR - anunț oficial

14:35, 20.03.2024 - „In esența, Curtea a statuat ca legea criticata realizeaza o redimensionare a intervalului de timp in care urmeaza a se fixa data alegerilor, ceea ce nu pune in discuție un element fundamental al dreptului electoral”, se arata intr-un comunicat al Curții Constituționale remis astazi.Plenul Camerei Deputaților…

Normele de aplicare pentru legea pensiilor, publicate in Monitorul Oficial. Care sunt noutatile si tot ce trebuie sa stie romanii despre pensii

17:35, 17.03.2024 - Normele de aplicare a Legii pensiilor au fost publicate in Monitorul Oficial, confirmand oficialitatea acestora și facilitand punerea in practica a legii. Ca orice lege, și Legea pensiilor necesita norme de aplicare pentru a fi implementata. Majoritatea prevederilor acestei legi intra in vigoare din…

Noua Lege a pensiilor. De cand intra in vigoare?

17:25, 12.03.2024 - Mai mulți senatori și deputați din Brașov au susținut, in Parlamentul Romaniei, un proiect prin care persoanele care au locuit cel puțin 30 de ani in orașe poluate, ori au depus munca solicitanta, sa poata ieși la pensie cu doi ani mai devreme, fara ca veniturile sa le fie afectate. Noua Lege a pensiilor,…


Ce parere ai despre aceasta stire?