Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Audi a inregistrat in martie un record istoric la vanzarile lunare

Publicat:

Audi, al doilea mare producator de masini de lux din lume, a inregistrat in martie cele mai bune vanzari lunare din istoria companiei, de 170.450 de vehicule, in crestere cu 15%, alaturandu-se astfel performantelor Mercedes-Benz, datorita cererii din China.

Mercedes-Benz, al treilea mare producator de masini de lux la nivel mondial, a anuntat saptamana trecuta cresterea cu 13% a livrarilor din luna martie, de asemenea un nivel record al vanzarilor lunare, datorita cererii pentru modele compact si sedanul Clasa S, transmite Bloomberg.

Audi a inregistrat in martie a 51-a crestere…

Citeste articolul mai departe pe business24.ro…  

Sursa articol: business24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Tesla reduce preturile in urma incetinirii vanzarilor

13:55, 21.04.2024 - Tesla Inc a redus preturile in China si SUA, pietele sale cheie, dupa ce vanzarile trimestriale de vehicule electrice (EV) dezamagitoare au contribuit la majorarea stocurilor, transmite Bloomberg, potrivit Agerpres.

Tesla reduce preturile in China și SUA in urma incetinirii vanzarilor

12:20, 21.04.2024 - Tesla Inc a redus preturile in China si SUA, pietele sale cheie, dupa ce vanzarile trimestriale de vehicule electrice (EV) dezamagitoare au contribuit la majorarea stocurilor, transmite Bloomberg.

Mașina favorita a romanilor dispare din Europa: Mișcare ciudata a unui celebru producator auto /FOTO

09:35, 17.04.2024 - Volkswagen lucreaza la versiunea sedan a noii generații Passat, dar planurile indica faptul ca aceasta nu va fi disponibila in Europa. Passat sedan va fi comercializat exclusiv in China.Pentru prima data in istorie, Volkswagen a lansat in Europa un Passat fara o versiune sedan.

BMW a vandut un numar record de mașini electrice, deși rivali ca Mercedes sau Volkswagen stagneaza

11:15, 12.04.2024 - Vanzarile BMW de mașini electrice full au depașit cu mult rivalii precum Tesla și Volkswagen, care se confrunta cu o cerere in scadere sesizabila, informeaza Bloomberg. Livrarile modelelor electrice cum ar fi BMW i4, iX1 și i7 au crescut cu 41% in primele 3 luni ale anului, comparativ cu primul trimestru…

A 17-a luna consecutiv. Banca Centrala a Chinei cumpara aur

11:40, 08.04.2024 - Banca Centrala a Chinei a continuat sa cumpere aur in martie, pentru a 17-a luna consecutiva, continuand un sir de achizitii care au ajutat metalul galben sa atinga o cotatie record, transmite Bloomberg. Datele oficiale publicate duminica arata ca la finalul lunii trecute rezervele de aur ale Chinei…

Boabele de cacao au ajuns la un preț record, de peste 10.000 de dolari pe tona

15:40, 26.03.2024 - Cotatiile futures la cacao au atins marti un nivel fara precedent de peste 10.000 de dolari tona, prelungind un avans istoric, care a constat in dublarea preturilor de la inceputul anului, scumpind ciocolata, transmite Bloomberg, preluat de Agerpres.

Cat de puternic era procesorul dezvoltat pentru Apple Car?

11:31, 12.03.2024 - Apple Car, cunoscuta intern la Apple sub numele de Project Titan, nu va mai vedea lumina zilei, insa odata cu anularea proiectului incepem sa aflam mai multe detalii despre felul in care a fost dezvoltat acesta. Gigantul din Cupertino avea planuri mari pentru mașina electrica, precum introducerea unui…

Rusia si China iau in considerare sa amplaseze impreuna pe Luna un reactor nuclear, anunta Moscova

17:00, 05.03.2024 - Borisov, fost ministru adjunct al apararii, a declarat ca Rusia si China au lucrat impreuna la un program lunar, iar Moscova poate contribui cu expertiza sa in domeniul „energiei nucleare spatiale”. „Astazi, luam in considerare in mod serios un proiect – undeva la cumpana anilor 2033-2035 – pentru a…


Ce parere ai despre aceasta stire?