Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Au început pregătirile pentru Carnalavul de la Rio | VIDEO

Publicat:

Carnavalul de la Rio de Janeiro va incepe in luna februarie, dar brazilienii au inceput deja pregatirile.

Citeste articolul mai departe pe evz.ro…  

Sursa articol: evz.ro


Stiri pe aceeasi tema

Arabia Saudita intentioneaza sa vanda actiuni ale producatorului de petrol Aramco, cel mai devreme in iunie – surse

08:56, 27.05.2024 - Oferta ar putea strange aproximativ 10 miliarde de dolari, a spus una dintre persoane. Pregatirile sunt in desfasurare, iar detaliile s-ar putea schimba in continuare, au spus sursele, care au vorbit sub rezerva anonimatului, deoarece chestiunea este privata. Actiunile vor fi listate la Riad. ”Deciziile…

Cautarile a inca trei ostatici, incheiate tragic

14:06, 24.05.2024 - Armata israeliana a anuntat vineri ca a recuperat corpurile a trei ostatici tinuti in Fasia Gaza dupa atacul Hamas pe teritoriul Israelului de la 7 octombrie, care a declansat razboiul de pe teritoriul palestinian. „Trupurile ostaticilor Hanan Yablonka (israelian), Michel Nisenbaum (israeliano-brazilian)…

Cat timp se pastreaza friptura de miel in frigider de fapt. La ce sa fii atent inainte sa o consumi

00:55, 07.05.2024 - Pregatirile pentru Paște s-au incheiat, iar acum majoritatea romanilor se confrunta cu mancarea ramasa pe care incearca sa o pastreze in condiții cat mai bune pentru a nu se altera foarte repede. Iata cat timp o mai poți consuma dupa ce ai preparat-o!

Diferențele intre vopseaua de oua naturala și cea chimica

13:41, 24.04.2024 - Pregatirile pentru Sarbatorile Pascale inseamna mai ales vopsirea oualor insa trebuie sa fim atenți la aditivii periculoși pentru sanatate.Totodata, și ouale deja vopsite care se afla pe rafturile magazinelor pot fi la fel de nocive.

Neymar a avut noroc: De ce a scapat fotbalistul de o amenda de un milion de dolari

04:15, 12.04.2024 - Un tribunal brazilian a suspendat o amenda de aproximativ trei milioane de dolari impusa starului mondial al fotbalului Neymar Junior pentru ca a construit fara autorizatie un lac artificial pe proprietatea sa din Rio de Janeiro. Sentinta, cu data de luni, a fost obtinuta miercuri de AFP, fiind emisa…

Care este strategia de campanie a liberalilor clujeni pentru alegerile din iunie: „Știm bine ce avem de facut și suntem extrem de motivați”

16:45, 09.04.2024 - Alegerile locale și europarlamentare vor fi organizate exact peste doua luni de zile, in 9 iunie 2024. Pregatirile in cadrul partidelor politice sunt in toi pentru ca totul sa iasa așa cum și-au propus.

Selectionerul Scaloni a ramas la carma nationalei Argentinei dupa discutii cu Messi si alti jucatori

11:11, 22.03.2024 - Lionel Scaloni a dezvaluit joi ca discutiile cu jucatorii importanti, inclusiv cu Lionel Messi, i-au reaprins entuziasmul de a ramane antrenorul echipei nationale de fotbal a Argentinei dupa un an pe care l-a descris drept ''dificil'', scrie Xinhua, potrivit Agerpres. In noiembrie, Scaloni a dezvaluit…

Teatrul Național Aureliu Manea Turda a inceput pregatirile pentru unul dintre cele mai așteptate evenimente ale anului, FITT 2024!

09:40, 06.03.2024 - TU ȘTII CAND ARE LOC  FITT 2024?             Echipa Teatrului Național Aureliu Manea Turda a inceput pregatirile pentru unul dintre cele mai așteptate evenimente ale anului, FITT 2024!            


Ce parere ai despre aceasta stire?