Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Au împușcat soldații ucraineni prizonierii ruși după ce aceștia s-au predat? Filmul incidentului

Publicat:

Au impușcat forțele ucrainene cel puțin 10 prizonieri de razboi ruși neinarmați, ceea ce i-ar face responsabili de crime de razboi? Clipul care surprinde scena nu lamurește cum au fost uciși soldații.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un veteran american nu crede ca soldații SUA sunt pregatiți pentru un razboi de la egal la egal: „Ne-am obișnuit doar cu lupta de gherila“

17:01, 03.05.2024 - Un veteran american care a luptat in Ucraina spune ca Armata americana a petrecut atat de mult timp concentrata pe lupta impotriva insurgenților, incat a uitat „ce inseamna de fapt a lupta intr-un razboi”.

Zeci de ucraineni au murit in timp ce incercau sa fuga din țara pentru a nu lupta in razboi

23:55, 30.04.2024 - Zeci de ucraineni, care puteau fi recrutați in armata, au murit incercand sa fuga din Ucraina. Ei incercau sa se sustraga mobilizarii. Plecarea ilegala din țara se face, de obicei, prin zone periculoase.

Linia fierbinte a frontului. Soldații ucraineni se retrag din fața rușilor in trei localitați din Donețk, spune șeful armatei Kievului

09:06, 29.04.2024 - Șeful armatei ucrainene, Oleksandr Sirski, a declarat ca situația de pe linia frontului s-a inrautațit in contextul multiplelor atacuri rusești. El a afirmat ca forțele ucrainene s-au retras din unele poziții din estul regiunii Donețk, scrie BBC.

Soția l-a rugat sa „ajute” ucraineni sa fuga de razboi in Moldova, iar el a luat și bani: Un moldovean, care lua 1700$ de persoana, condamnat

09:56, 09.04.2024 - Un barbat din Basarabeasca a fost condamnat pentru organizarea migrației ilegale. Moldoveanul a declarat ca ar fi acționat la sugestia soției sale aflate in Ucraina, cu scopul ca „sa ajute refugiații din Ucraina”.

Razboi in Ucraina, ziua 775. Ucraina acuza Rusia ca a folosit arme chimice pe linia frontului

08:35, 08.04.2024 - Razboi in Ucraina, ziua 775. Soldații ucraineni acuza atacuri cu gaze efectuate "aproape zilnic" de ruși pe linia frontului, in timp ce trupele Moscovei incearca sa-i disloce de pe pozițiile defensive, relateaza presa internaționala.

Razboi in Ucraina, ziua 775. Soldații ucraineni acuza Rusia ca a folosit ilegal gaze chimice in atacurile asupra lor

00:10, 08.04.2024 - Razboi in Ucraina, ziua 775. Soldații ucraineni descriu atacuri ilegale cu gaze „aproape zilnic”, in timp ce invadatorii ruși incearca sa-i disloce de pe pozițiile pe care sunt, potrivit The Guardian.

Kievul acuza din nou armata rusa ca a impușcat prizonieri de razboi ucraineni. „I-au executat fara mila”

00:15, 26.02.2024 - Trupele ruse au ucis cel putin sapte soldati ucraineni care s-au predat ca prizonieri de razboi in apropiere de Bahmut, in regiunea Donetk, la 24 februarie, a raportat Comisarul insarcinat cu drepturile omului in Parlamentul Ucrainei, Dmitro Lubinet.

Razboi in Ucraina, ziua 729. Mai mulți muncitori ucraineni au fost raniți in urma unui atac asupra unei centrale electrice din Donețk

21:00, 22.02.2024 - Razboi in Ucraina, ziua 729. ​​​​​Noua muncitori ucraineni au fost raniți astazi intr-un atac rusesc asupra unei centrale electrice din orașul ucrainean Kurakhove, in regiunea Donețk, potrivit biroului procurorului regional.


Ce parere ai despre aceasta stire?