Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Au descoperit cuplurile care trăiesc separat secretul unei relații fericite?

Publicat:

Tot mai multe persoane aleg sa se implice intr-o relație de dragoste, dar nu sa coabiteze. Ce putem invața de la ei? Relațiile in care partenerii traiesc separat (LAT) sunt vazute de sociologi ca o noua fațeta a unui aranjament vechi. , autoare a carții , crede ca relațiile LAT de succes... -ul Au descoperit cuplurile care traiesc separat secretul unei relații fericite? apare prima data in TaBu .

Citeste articolul mai departe pe tabu.ro…  

Sursa articol: tabu.ro


Stiri pe aceeasi tema

Femeia din Cluj care are 100 de ani. A dezvaluit secretul longevitații sale

16:10, 25.04.2024 - Deși se spune ca barbatul este stalpul, se pare ca un nou studiu analizeaza de ce femeile traiesc mai mult decat barbații, iar o dovada a acestei idei este și femeia din Cluj care are 100 de ani, și care a dezvaluit secretul longevitații sale. De ce femeile traiesc mai mult decat barbații? Femeile traiesc…

CUPLURILE ȘI BANII Studiu despre gestionarea financiara și relațiile de cuplu in Romania

13:00, 01.04.2024 - Studiul mai releva faptul ca siguranța financiara ocupa locul 4 in prioritațile oamenilor atunci cand planifica intemeierea unei familii The post CUPLURILE ȘI BANII Studiu despre gestionarea financiara și relațiile de cuplu in Romania first appeared on Informatia Zilei .

Cercetatorii au descoperit ca oamenii care traiesc in orase isi pierd capacitatea de a digera fructele si legumele (Studiu)

15:20, 24.03.2024 - Alimentatia occidentala duce o lipsa serioasa de fibre, iar acest lucru ar putea schimba in mod fundamental modul in care intestinele noastre digera materia vegetala, arata un studiu publicat recent in revista Science, potrivit News.ro. 

Secretul cintecului balenelor, descoperit

00:21, 24.02.2024 - O echipa internationala de cercetatori a combinat experimente pe laringele a trei specii de balene cu modele anatomice si informatice. Concluzia: Misticetele sau „adevaratele balene” cinta datorita unui sistem unic in laringe, care functioneaza pe un principiu similar cu cel al mamiferelor terestre…

A fost descoperit secretul unui ficat sanatos! Ce spune nutriționista vedetelor

23:05, 21.02.2024 - A fost descoperit secretul unui ficat sanatos! Ce spune nutriționista vedetelor Mihaela Bilic este unul dintre cei mai apreciați medici nutriționști din Romania. De-a lungul timpului, ea le-a oferit romanilor numeroase sfaturi despre nutriție și sanatate, iar de curand a dezvaluit care este secretul…

Șase obiceiuri banale care prelungesc viața. A fost dezvaluit secretul longevitațiii: „Este cel mai la indemana medicament miraculos”

14:50, 13.02.2024 - Cei mai mulți dintre noi doresc sa traiasca o viața lunga și sanatoasa, dar in anumite zone ale lumii, oamenii traiesc in medie mult mai mult decat alții. Cercetarile arata ca oamenii din Japonia traiesc cel mai mult in medie, urmați de locuitorii Suediei și Norvegiei.

6 fraze cheie in cuplurile fericite. Psihologii au analizat peste 30.000 de relații

23:35, 03.02.2024 - Un cuplu fericit nu inseamna lipsa totala a conflictelor. In cadrul a peste 30.000 de cupluri studiate, experții au identificat 6 fraze cheie, care apar in relațiile de succes și care pot transforma orice neințelegere intr-o oportunitate de conexiune.


Ce parere ai despre aceasta stire?