Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Aterizare fortata a unui avion, dupa ce o persona a fost lovita in cap de un pantof

Publicat:

Un avion, apartinand companiei aeriene , a fost fortat sa faca o aterizare de urgenta. Motivul ndash; o pensionara a fost lovita in cap de un pantof cazut din compartimentul bagajelor de mana si si a pierdut cunostiinta, potrivit RadioConstanta.ro., in varsta de 79 de ani, a fost grav ranita in timpul acestui accident. Un pasager a deschis compartimentul pentru a si lua o haina calduroasa, cand un pantof greu, din piele, a cazut in capul doamnei Holland, la 50 de minute d ...

Citeste articolul mai departe pe ziuaconstanta.ro…  

Sursa articol: ziuaconstanta.ro


Stiri pe aceeasi tema

Aterizare fortata a unui avion de mici dimensiuni in Alba. Pompierii au gasit aeronava rasturnata cu rotile in sus

19:41, 28.04.2024 - Un avion de mici dimensiuni a aterizat fortat, duminica, pe un teren agricol de pe raza localitatii Vurpar, Alba. Pilotul in varsta de 50 de ani a scapat teafar și a refuzat transportul la spital.

De ce luminile se sting in avion la decolare și aterizare, de fapt. Motivul te va surprinde

17:50, 16.04.2024 - Cei care calatoresc des cu acest mijloc de transport sunt deja obișnuiți cu ritualurile de la inceputul și finalul zborurilor, dar puțini le pot explica. O insoțitoare de bord a dezvaluit de ce luminile se sting in avion la decolare și aterizare, de fapt. Motivul este surprinzator. O insoțitoare de…

Alerta pe Otopeni. Un avion turcesc a aterizat de urgenta din cauza unei amenințari cu bomba

23:30, 12.04.2024 - Aterizare de urgența pe Aeroportul Otopeni, vineri seara, dupa o alerta cu bomba la bordul unei aeronave din Turcia. Citește și: Medic ATI de la Fundeni, gasit mort in spital Aeronava care circula pe ruta Varșovia-Istanbul, cu 158 de pasageri la bord, a aterizat de urgența pe Aeroportul Otopeni dupa…

Aterizare de urgența pe Aeroportul Otopeni. Alerta cu bomba la bordul unui avion turcesc

22:35, 12.04.2024 - Aeronava care ircula pe ruta Varșovia-Istanbul, cu 158 de pasageri la bord, a aterizat de urgența pe Aeroportul Otopeni dupa o alerta cu bomba, a anunțat un post TV.Știre in curs de actualizare.

Motivul incredibil pentru care o americanca a fost data jos din avion: nu purta sutien | VIDEO

18:20, 03.04.2024 - O pasagera a companiei Delta Air Lines spune ca, dupa ce s-a imbarcat, a fost obligata sa coboare din avion pentru ca nu purta sutien. Prin avocata ei, ea cere acum companiei sa-si modifice politica de zbor.

(update) Femeiei i s-a facut rau și a cazut pe trecerea de pietoni

11:30, 29.03.2024 - update Potrivit poliției, femeia nu a fost lovita. Acesteia i s-a facut rau și a cazut pe trecerea de pietoni. O femeie a fost lovita de o mașina, la Ciocana. Totul s-a intamplat astazi, 19 martie, in jurul orei 10:57.

INCIDENT NEAȘTEPTAT Avion TAROM intors la aeroportul Otopeni dupa ce a fost lovit de fulger

09:15, 25.03.2024 - Motivul exact pentru intoarcerea la București nu a fost confirmat oficial. The post INCIDENT NEAȘTEPTAT Avion TAROM intors la aeroportul Otopeni dupa ce a fost lovit de fulger first appeared on Informatia Zilei .

Aeronava TAROM, aterizare de urgența la București, dupa ce a fost lovita de fulger. Ce s-a intamplat cu pasagerii

07:45, 25.03.2024 - Un avion TAROM cu destinația Chișinau a fost nevoit sa revina, de urgența, la sol, in noaptea de duminica. Aeronava s-a intors pe aeroportul „Henri Coanda” de unde decolase, dupa ce a fost lovita de fulger.


Ce parere ai despre aceasta stire?