Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

ATENŢIE părinţi! De ce nu e bine să vă lăsaţi copilul prea mult în faţa televizorului sau a calculatorului

Publicat:

Un studiu efectuat pe un numar de 2.400 de copii din Canada a descoperit ca perioadele mari de timp petrecute de acestia in fata ecranelor au fost asociate cu scoruri mici obtinute la teste ''de referinta'' concepute pentru evaluarea capacitatilor de comunicare, de rezolvare a problemelor, a aptitudinilor interpersonale si a coordonarii fizice.

Timpul dedicat ecranelor de copiii cu varste de doi sau trei ani a avut un efect negativ asupra performantelor obtinute de acestia la trei si cinci ani.

De asemenea, cercetatorii au notat ca nu s-a evidentiat un efect pozitiv in cazul copiilor

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Poluarea aerului modifica ADN-ul fatului in timpul sarcinii

00:30, 08.05.2024 - In timpul sarcinii, mulți factori influențeaza dezvoltarea copilului. In special, expunerea la poluanții atmosferici, care sunt suspectați ca reușesc sa depașeasca placenta, perturband dezvoltarea capacitații respiratorie, neurologice și metabolice a fatului. O echipa de cercetare de la INSERM  (Institut…

Adriana Castaian, profesoara de limba germana: „Copiii ar trebui susținuți sa faca ceea ce le place”

09:05, 29.04.2024 - Adriana Castaian a studiat limbile germana și franceza la Universitatea de Vest din Timișoara. Primul sau loc de munca este și actualul. Astfel, Adriana Castaian ii invața limba germana pe elevii de la Colegiul Tehnic Ion I.C. Bratianu, fostul MIU. De asemenea, le preda germana și micuților care frecventeaza…

Ce avantaje au jucariile muzicale pentru cel mic

13:16, 01.04.2024 - Intr-o lume in care tehnologia și digitalizarea au devenit omniprezente, jucariile muzicale raman un instrument esențial in dezvoltarea armonioasa a celor mici. Afla din acest articol ce avantaje prezinta aceste jucarii pentru copilul tau! Dezvoltarea abilitaților motorii prin intermediul jucariilor…

HIV poate fi eliminat din celule in laborator ­folosind un procedeu de editare genetica

00:20, 25.03.2024 - Cercetatorii au eliminat HIV din celule in laborator, succes care ofera sperante pentru un tratament, informeaza DPA, preluata de Agerpres. Utilizand o tehnologie de editare genetica denumita Crispr-Cas, care a castigat premiul Nobel in 2020, oamenii de stiinta au reusit sa tinteasca ADN-ul HIV, indepartand…

Un barbat din Germania ar fi primit 217 doze de vaccin Covid fara efecte secundare

08:36, 06.03.2024 - Un barbat din Germania s-a vaccinat de 217 ori impotriva COVID si nu a avut efecte secundare . El a devenit studiu de caz medical. Un barbat german „hipervaccinat”, care ar fi primit 217 vaccinuri anti-Covid in 29 de luni, nu a prezentat „niciun semn” ca ar fi fost vreodata infectat cu virusul care…

Sanatatea orala a copiilor. Reguli pentru o igiena orala corecta

13:50, 26.02.2024 - Sanatatea orala a copiilor joaca un rol important dezvoltarea lor generala. Ingrijirea adecvata a dinților și a gingiilor incepe inca din primii ani de viața și este esențiala pentru a preveni problemele dentare. Respectarea unor reguli simple pentru o igiena orala contribuie și la formarea unor obiceiuri…

Studiul care rastoarna tot! Efectele adverse ale vaccinarii anti-COVID: Cercetatorii au descoperit riscuri de afecțiuni grave

21:40, 22.02.2024 - Studiul care rastoarna tot! Efectele adverse ale vaccinarii anti-COVID. Cercetatorii au descoperit riscuri de afecțiuni grave Avem rezultatele celui mai mare studiu al efectelor adverse post-vaccinare COVID-19. Testele au fost facute pe 99 de milioane de persoane vaccinate, iar afectiunile cardiace,…


Ce parere ai despre aceasta stire?