Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

ATENTATE FRANŢA. Salah Abdeslam a trecut prin Italia în august

Publicat:

Intr-un caz separat, procurorii din Bari au deschis o investigație asupra unor persoane suspectate ca ar fi militanți islamiști și care au trecut prin acest port de cinci ori in perioada februarie-august in drum spre Grecia, a menționat o alta sursa.

Aceasta investigație pare sa nu aiba nicio legatura cu atacurile de la Paris, a spus sursa citata din cadrul investigației. Procurorii au suspiciunii ca militanții, folosind documente false, calatoresc prin Italia in drum spre Siria, potrivit Agerpres.

Cazul arata dificultațile adunarii de informații in cele 28 de state membre…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Doi suspecti au fost retinuti in cazul uciderii rapperului suedez C. Gambino

19:40, 07.06.2024 - Procurorii din Sue dia au retinut doua persoane suspectate de complicitate la uciderea artistului de hip-hop C.Gambino, a anu ntat vineri parchetul din aceasta tara nordica, informeaza Reuters, citat de digi24.ro.

Cazul morților la Spitalul „Sf. Pantelimon”: Trei angajați au fost audiați, procurorii au ridicat documente medicale

18:55, 12.04.2024 - Parchetul de pe langa Tribunalul București a anunțat vineri, 12 aprilie, printr-un comunicat de presa ca pana la acest moment au fost audiați trei angajați ai unitații spitalicești, iar procurorii au inceput urmarirea penala cu privire la infracțiunea de omor.

Grupare de camatari, dupa gratii pentru 30 de zile

05:05, 12.04.2024 - Procurorii DIICOT au cerut si obtinut aresstarea preventiva a trei barbati, membri ai aceleiasi familii, acuzati de comiterea mai multor infractiuni. Inculpatii sunt suspectati de comiterea infractiunilor de camata, abuz de incredere, inșelaciune si fals. Potrivit anchetatorilor, inculaatii au acordat…

Finlanda prelungește pe termen nedeterminat inchiderea frontierei cu Rusia

07:20, 05.04.2024 - Finlanda a anunțat joi prelungirea pe termen nedeterminat a inchiderii frontierei cu Rusia, informeaza Reuters, citata de Agerpres. Punctele de trecere a frontierei, inchise anul trecut in contextul unui numar tot mai mare de sosiri in Finlanda, inclusiv ale unor migranți din Siria și Somalia, vor ramine…

Bubuie ancheta in cazul suplimentelor alimentare mortale: mai mulți oameni au murit, dupa ce le-au consumat

07:20, 01.04.2024 - Autoritatile sanitare japoneze au inspectat duminica o a doua unitate de productie a Kobayashi Pharmaceutical, in vestul Japoniei, dupa ce compania a raportat cinci decese posibil legate de suplimente alimentare, a spus un oficial citat de Reuters, informeaza News.ro. Inspectia din prefectura Wakayama…

Israelul a lovit Siria. Zeci de morți și raniți dupa atacurile din Alep

08:15, 29.03.2024 - Loviturile israeliene asupra orașului Alep, in nordul Siriei, vineri dimineața, au ucis 38 de persoane, inclusiv cinci membri ai grupului armat libanez Hezbollah, au declarat doua surse de securitate citate de Reuters.


Ce parere ai despre aceasta stire?