Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Atentat sinucigaș în Camerun. 19 oameni au murit

Publicat:

Cel puțin 17 persoane, potrivit EFE, 19 - conform Reuters și-au pierdut viața vineri dimineața intr-un dublu atentat sinucigaș comis intr-o piața din apropierea localitații Mora, in nordul Camerunului, au informat surse de securitate, potivit Agerpres.

La ora locala 08:40 (07:40 GMT), doi teroriști au profitat de faptul ca piața incepea sa se umple de lume și s-au aruncat in aer. Un al treilea terorist a reușit sa fuga și este cautat de forțele de securitate.

Deși dublul atentat nu a fost inca revendicat, este cunoscut faptul ca nordul extrem al Camerunului este vizat frecvent…

Citeste articolul mai departe pe antena3.ro…  

Sursa articol: antena3.ro


Stiri pe aceeasi tema

(video) Scene șocante in Rusia: Un tramvai ce mergea cu viteza a aruncat intr-o curba pasageri in fața mașinilor, apoi s-a izbit de alt vehicul. 67 de oameni, raniți

10:05, 06.06.2024 - Șaizeci și șapte de persoane au fost ranite joi in orașul rus Kemerovo, dupa ce doua tramvaie s-au lovit pe un pod, a declarat Ilya Seredyuk, guvernatorul interimar al regiunii, potrivit Reuters, scrie hotnews.ro .

India se topește: Cel puțin 15 oameni au murit din cauza caniculei in doar 24 de ore

14:35, 31.05.2024 - Cel putin 15 decese avand drept cauza probabila insolatia s-au inregistrat joi in statele din estul Indiei Bihar si Odisha, au anuntat autoritatile indiene, pe fundalul unui val sever de canicula preconizat sa continue pana sambata, informeaza Reuters.

Rușii au atacat cu rachete Odesa și Harkov. Cel puțin 5 oameni au murit

13:25, 01.05.2024 - Un atac rusesc cu rachete a ucis trei persoane și a ranit alte trei la Odesa, miercuri dimineața, a anunțat guvernatorul regional Oleg Kiper. Doi oameni au murit și in regiunea Harkov, atacata de asemenea de ruși, relateaza Reuters.

(video) Doua elicoptere militare ale marinei malaeziene s-au lovit in aer: Zece oameni au murit. Momentul, filmat

09:40, 23.04.2024 - Zece persoane au fost ucise marți, dupa ce doua elicoptere militare s-au lovit in aer in timpul unei repetiții pentru o parada a Marinei Regale Malaeziene, a anunțat marina intr-un comunicat citat de Reuters, screi hotnews.ro .

Momentul in care doua elicoptere militare ale marinei malaeziene s-au ciocnit in aer. Zece oameni au murit

07:40, 23.04.2024 - Zece persoane au murit marți dupa ce doua elicoptere militare s-au ciocnit in aer in timpul unei repetiții pentru o parada a Marinei Regale Malaeziene, a anunțat marina intr-un comunicat citat de Reuters.

Atac cu rachete asupra unui oraș din nordul Ucrainei. Cel puțin patru oameni au murit

21:26, 17.04.2024 - Cel puțin patru oameni au murit in urma unui atac rusesc asupra unui oraș din nordul Ucrainei. Autoritațile locale spun ca sunt și mai multe persoane ranite. De asemenea, pagubele sunt importante, anunța ucrainenii.

(UPDATE) Turcia: Cel putin 29 oameni au murit intr-un incendiu la Istanbul

17:35, 02.04.2024 - UPDATE – Cel putin 29 de persoane au murit si opt au fost ranite marti intr-un incendiu declansat intr-o discoteca situata la subsolul unui imobil rezidential cu 16 etaje din centrul orasului Istanbul, a anuntat biroul guvernatorului Istanbului, Davut Gul, transmit AFP, Reuters si dpa. Dintre persoanele…

Atentat terorist in Rusia! Peste 60 de oameni au murit. Bilanțul victimelor

09:35, 23.03.2024 - Un atac terorist brutal a lovit Rusia, lasand in urma un bilanț de groaza: peste 60 de vieți pierdute și peste 100 de raniți. Un incendiu devastator a izbucnit in timpul unui concert la o sala de evenimente din periferia Moscovei, șocand intreaga națiune! Iata cele mai noi informații despre tragedie.…


Ce parere ai despre aceasta stire?