Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

ATELIERE CREATIVE Sătmărenii pot susține cauza a două asociații non-profit prin achiziționarea de mărțișoare

Publicat:
ATELIERE CREATIVE Sătmărenii pot susține cauza a două asociații non-profit prin achiziționarea de mărțișoare

Satmarenii care doresc sa-i ajute pe copiii mai puțin norocoși din anumite zone ale comunitaților defavorizate din municipiul au posibilitatea sa o faca, la inceput de primavara. The post ATELIERE CREATIVE Satmarenii pot susține cauza a doua asociații non-profit prin achiziționarea de marțișoare first appeared on .

Citeste articolul mai departe pe informatia-zilei.ro…  

Sursa articol si foto: informatia-zilei.ro


Stiri pe aceeasi tema

EVENIMENT LA SATU MARE Satmarenii sunt așteptați in Parcul Vasile Lucaciu la inaugurarea lucrarilor de modernizare

11:50, 27.03.2024 - Satmarenii sunt așteptați in fața Hotelului Dacia pentru a participa la evenimentele dedicate inaugurarii Parcului Vasile Lucaciu din Centrul Vechi al municipiului Satu Mare. Este un moment mult așteptat de toți locuitorii reședinței de județ, dar nu numai. The post EVENIMENT LA SATU MARE Satmarenii…

EVENIMENT ANUAL Satmarenii sunt invitați sa participe la Marșul pentru viața

19:40, 19.03.2024 - Evenimentul "Marșul pentru viața", care a devenit tradiție și in județul Satu Mare, de cațiva ani incoace, va avea loc in mai puțin de o saptamana. The post EVENIMENT ANUAL Satmarenii sunt invitați sa participe la Marșul pentru viața first appeared on Informatia Zilei .

ZIUA MAGHIARILOR Cum se sarbatorește an de an 15 martie la Satu Mare?

12:25, 15.03.2024 - In linii mari, programul de 15 martie in Satu Mare este același. Ceea ce deosebește festivitațile de Ziua maghiarilor de pretutindeni de manifestarile romanilor este defilarea cu cai.  The post ZIUA MAGHIARILOR Cum se sarbatorește an de an 15 martie la Satu Mare? first appeared on Informatia Zilei .

POEZIE PENTRU MAMA Regizorul și scriitorul Dan Stoica și-a lansat volumul la Biblioteca Județeana

20:20, 08.03.2024 - Ziua Femeii a fost celebrata in fiecare instituție publica din județul Satu Mare, insa la Biblioteca Județeana evenimentul a fost unul cu totul deosebit. The post POEZIE PENTRU MAMA Regizorul și scriitorul Dan Stoica și-a lansat volumul la Biblioteca Județeana first appeared on Informatia Zilei .

PENTRU SMARTPHONE ȘI IPHONE Aplicație Transurban pentru o mobilitate sporita in municipiul Satu Mare

20:15, 19.02.2024 - Satmarenii care au ales Transurban ca mijloc de transport in comun au posibilitatea sa se informeze mult mai ușor de acum inainte. The post PENTRU SMARTPHONE ȘI IPHONE Aplicație Transurban pentru o mobilitate sporita in municipiul Satu Mare first appeared on Informatia Zilei .

TRIBUNALUL SATU MARE A RESPINS CONTESTAȚIA Update: Preotul ortodox Silaghi Augustin Dorel ramane in arest 

14:45, 15.02.2024 - Preotul ortodox Silaghi Augustin Dorel, paroh al Parohiei „Sfinții  Apostoli Petru și Pavel” din municipiul Satu Mare, str. Botizului ramane in arest .... The post TRIBUNALUL SATU MARE A RESPINS CONTESTAȚIA Update: Preotul ortodox Silaghi Augustin Dorel ramane in arest  first appeared on Informatia…

GRIPA TIP A Primul deces in județul Satu Mare din cauza virusului gripal tip A

17:00, 14.02.2024 - La nivelul județului, numarul total de cazuri de infecții respiratorii acute este in scadere pentru a doua saptamana consecutiva. The post GRIPA TIP A Primul deces in județul Satu Mare din cauza virusului gripal tip A first appeared on Informatia Zilei .

Accidente rutiere produse la Șurdești și Baia Mare. Șoferi din Satu Mare și Salaj prinși bauți la volan in Berbești și Baia Mare

15:20, 06.02.2024 - Astazi, 06 februarie, la ora 08.37, polițiștii din Baia Sprie au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 despre  faptul ca, pe D.J. 184, la ieșire din localitatea Șurdești spre Cavnic, a avut loc un accident de circulație soldat cu victime. The post Accidente rutiere produse la Șurdești și Baia Mare. Șoferi…


Ce parere ai despre aceasta stire?