Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Atacul dronelor: 2.581 de luptători şi 116 civili, ucişi de SUA

Publicat:

Loviturile americane in afara granițelor Irakului, Siriei și Afganistanului, cele mai multe efectuate cu drone, au ucis din 2009 pana la 2.581 de luptatori și 116 civili, potrivit serviciilor americane de informații, scrie AFP.

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Sase civili ucisi si unul ranit in vestul Afganistanului, intr-un atac armat intr-o moschee langa Herat

10:05, 30.04.2024 - Sase persoane au fost ucise, iar una a fost ranita intr-un atac comis de catre un barbat inarmat intr-o moschee, in provincia Herat, in vestul Afganistanului, anunta intr-un comunicat, in noaptea de luni spre marti, Ministerul afgan de Interne, relateaza AFP.

Zelenski, despre atacul Iranului asupra Israelului: Ucraina cunoaste oroarea dronelor Shahed

15:30, 14.04.2024 - Presedintele ucrainean Volodimir Zelenski a condamnat atacul Iranului asupra Israelului, aratand ca tara sa intelege „oroarea” dronelor iraniene, folosite si de Rusia in invazia din Ucraina.

Netanyahu nu a știut de atacul in care au fost uciși fiii liderului Hamas

23:56, 11.04.2024 - Forțele israeliene au ucis miercuri trei fii ai liderului Hamas, Ismail Haniyeh, intr-un atac aerian in Gaza, fara a se consulta cu comandanții de rang inalt sau cu liderii politici, nici cu premierul Benjamin Netanyahu, a relatat joi presa israeliana.

Opt luptatori sirieni, afiliați Gardienilor Revoluției, au fost uciși marți intr-un atac cu cuțitul in estul Siriei.

04:00, 10.04.2024 - Opt luptatori sirieni care lucrau pentru Gardienii Revolutiei, armata ideologica a Iranului, au fost ucisi marti intr-un atac cu cutitul in estul Siriei, potrivit Observatorului Sirian pentru Drepturile Omului (OSDH), transmite AFP, citat de AGERPRES.

O masina-capcana a explodat duminica dimineata intr-o piata dintr-un oras din nordul Siriei / Bilanțul celor uciși și raniți

06:55, 31.03.2024 - O masina-capcana a explodat duminica dimineata devreme intr-o piata dintr-un oras din nordul Siriei sub controlul fortelor pro-turce, omorand cel putin opt persoane si ranind peste 20, a raportat Observatorul Sirian pentru Drepturile Omului (OSDO), noteaza AFP, citat de Agerpres. Cel putin "opt persoane…

Rusia lanseaza lovituri cu rachete folosind imagini din satelit furnizate de companii americane | The Atlantic

06:35, 19.03.2024 - Loviturile pe teritoriul Ucrainei sunt efectuate de ruși dupa ce primesc imagini din satelit realizate de companii americane, scrie The Atlantic, citand o sursa militara ucraineana dar și oficiali ai oficialilor și companiilor Maxar și Planet.

Cinci morți, inclusiv civili, in atacuri israeliene asupra Siriei VIDEO

08:10, 07.02.2024 - Loviturile israeliene in regiunea Homs din centrul Siriei s-au soldat cu cinci morti, dintre care trei civili, potrivit Observatorului Sirian pentru Drepturile Omului (OSDH), Ministerul sirian al Apararii citand un numar nespecificat de civili ucisi sau raniti, transmite AFP.

Securitatea regiunii, „pe marginea prapastiei”. Iran, Irak și Siria, reacții dupa atacul SUA: „Actiune aventurista, eroare strategica”

13:35, 03.02.2024 - Iranul a condamnat „cu putere” loviturile intreprinse in cursul noptii de Statele Unite, denuntand „o incalcare a suveranitatii Siriei si Irakului”. De asemenea, Siria și Irak au denunțat atacul SUA, spunand ca securitatea regiunii este „pe marginea prapastiei”.


Ce parere ai despre aceasta stire?