Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Asociațiile reprezentative ale fermierilor cer prelungirea restricțiilor la importurile de cereale din Ucraina

Publicat:

Fermierii romani reuniți in Federația Naționala a Producatorilor din Agricultura, și din Romania –,,PRO AGRO”, Liga Asociațiilor Producatorilor Agricoli din Romania – ,,LAPAR” și Uniunea de Ramura Naționala a Cooperativelor din – ,,UNCSV” cer președintelui Iohannis și premierului Cioacu menținerea restricțiilor la importurile de produse agricole din Ucraina. Intr-un [...] Articolul Asociațiile reprezentative ale fermierilor cer prelungirea restricțiilor la importurile de cereale din Ucraina a aparut prima data pe - .

Citeste articolul mai departe pe ziardambovita.ro…  

Sursa articol: ziardambovita.ro


Stiri pe aceeasi tema

”Parlamentul voteaza impotriva intereselor fermierilor din Romania”

10:36, 11.04.2024 - Parlamentul Romaniei este incapabil, in doua mandate succesive, sa adopte o Lege a arendei care sa sustina activitatea fermierilor din intreaga tara, sustin Liga Asociatiilor Producatorilor Agricoli din Romania – LAPAR, Federatia Nationala a Producatorilor din Agricultura, Industria Alimentara si Servicii…

Marcel și Magdalena Cristian au o sera de ridichi in Romania, dar vand pe preț dublu in Ucraina. Cum este posibil

09:25, 19.03.2024 - Doi romani fac furori in țara vecina, cu un produs pentru care conaționalii nu sunt dispuși sa scoata din buzunar mai mult doi lei. Marcel și Magdalena Cristian au o sera de ridichi in Romania, dar vand pe preț dublu in Ucraina. Fermierii au explicat este posibil sa se ajunga la o diferența așa mare.…

Toma Dinu, decanul FAMDR: ”In agricultura, managementul face diferența”

19:05, 27.02.2024 - In agricultura, managementul este foarte important la fermele moderne, unde se lucreaza cu tehnologie de ultima generație, care ajuta la pregatirea pamantului, la cultivare, recoltare, in fermele de animale. Diferența este data sau obținuta de managementul pe care-l adopta fiecare in parte. La Dialogurile…

Comisia Europeana a aprobat avansul pentru schemele de ajutor pentru cultivatorii de tomate și usturoi

06:45, 27.02.2024 - Vești bune pentru legumicultorii dambovițeni! Comisia Europeana a aprobat o schema de ajutoare in valoare de 37,6 milioane euro – echivalentul a 187 milioane lei,  propusa de Romania pentru sprijinirea producatorilor de tomate si usturoi, in contextul razboiului din Ucraina. Schema a fost aprobata in…

Comisar UE: Romania nu a oferit fermierilor un volum mare de ajutoare de stat/ Unele țari UE sunt interesate sa importe porumb din Ucraina/ Replica dupa disputa cu ministrul Barbu

21:10, 22.02.2024 - Fermierii din toata Europa, inclusiv din Romania, au ieșit la proteste, iar acum comisarul european pentru Agricultura, Janusz Wojciechowski, a declarat, intr-un interviu video, pentru StartupCafe.ro, la Bruxelles, ca Guvernul Romaniei nu a oferit fermierilor noștri un volum mare de ajutoare de stat,…

10 milioane de lei pentru fermierii buzoieni afectați de importurile din Ucraina

00:10, 20.02.2024 - Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA) a autorizat la plata in anul 2023 cereri de sprijin pentru producatorii agricoli afectati de cresterea importurilor de cereale si seminte oleaginoase din Ucraina in valoare de peste 10 milioane lei. Potrivit APIA, in anul precedent au fost derulate…

"Unde e sigiliul la vagoanele astea de Ucraina?". Ciolacu susține ca graul ucrainean nu ramane in Romania, fermierii au filmat altceva

15:00, 13.02.2024 - Disperați ca pierd mult din cauza cerealelor ucrainene, mai mulți fermieri din Botoșani au oprit un tir care transporta cereale. Ei au aratat in filmare ca sigiliul nu era pus cum trebuia și putea fi desfacut oricand pe parcursul tranzitarii țarii noastre, ca sa descarce cereale aici, ceea ce e ilegal.…

Florin Barbu, Agricultura: 5-6% din terenul agricol din Romania este nelucrat

22:56, 04.02.2024 - Ministrul Agriculturii, Florin Barbu, spune ca in Romania, foarte puțin teren agricol este nelucrat, doar undeva la 5- 6%, restul este cultivat, pentru ca fermierii primesc subvenție. Florin Barbu susține ca, saptamana viitoare, Comisia Europeana ar urma sa ia o decizie cu privire la cele doua derogari…


Ce parere ai despre aceasta stire?