Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Asociația Contabililor Certificați ACCA: Strategii de supraviețuire pentru companii în timpul unei pandemii

Publicat:

Marile corporații și IMM-urile discuta scenarii de lucru pentru a asigura continuitatea afacerilor și reducerea pierderilor in contextul raspandirii COVID-19 și a masurilor luate de autoritați, potrivit ACCA, Asociația Contabililor Certificați. Contabilii și directorii financiari actualizeaza in mod regulat planurile financiare pentru a asigura fluxul de numerar necesar. Un numar mare de companii afectate implica posibilitatea pierderii unor locuri de munca, o producție redusa și un mediu economic instabil. Impactul COVID-19 in economie va fi resimțit chiar și in a doua jumatate a anului. ACCA…

Citeste articolul mai departe pe amosnews.ro…  

Sursa articol: amosnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Razvan Nicolescu: „Romania ar putea folosi mai bine trei miliarde de euro!”

19:40, 01.04.2024 - Experții argumenteaza impotriva mecanismului CfD planificat de Romania pentru investițiile in energie verde . Romania a decis recent sa utilizeze trei miliarde de euro din Fondul de tranziție energetica pentru a finanța o schema CfD menita sa stimuleze investițiile in capacitați de generare a energiei…

OnePlus Nord CE4, anunțat oficial. Este inca un concurent serios pentru Galaxy A55

17:30, 01.04.2024 - OnePlus a anunțat oficial modelul Nord CE4, modelul sau construit pentru a concura in piața cu modelele din seria Galaxy A de la Samsung. Vorbim despre un smartphone mid-range destul de performant, cu o baterie mare și un procesor din cea mai noua generație de la Qualcomm pentru gama mid-range. Momentan,…

Adevaratul dezastru produs de COVID 19 a fost ținut secret! Statul a platit 2% din PIB ca afacerile sa nu dea faliment

12:56, 27.02.2024 - Companiile din Romania au beneficiat de ajutoare de stat platite in cursul anului 2023 in valoare totala de circa 29,5 miliarde lei, aproximativ 2% din Produsul Intern Brut anual, a anunțat marți Guvernul. „Guvernul pe care il conduc urmarește ca pe langa reglementarile eficiente pentru facilitarea…

Prețul, prima condiție in alegerea mașinii. Motoarele pe combustie interna revin pe creștere

15:25, 25.02.2024 - Prețul domina deciziile de achiziție a mașinilor in piețele dezvoltate, cum ar fi Germania (55%), Japonia (58%) și Statele Unite (59%), conform studiului Deloitte 2024 Global Automotive Consumer Study. In contrast, calitatea produsului primeaza pentru consumatorii din India (65%) și Asia de Sud-Est…

Creștere economica in umbra conflictului: SUA profita de pe urma cererii de arme și muniții

15:11, 20.02.2024 - In contextul continuarii conflictului din Ucraina , industria de aparare americana inregistreaza o creștere semnificativa a comenzilor de arme și muniții, beneficiind de pe urma tensiunilor internaționale. Producția din sectorul militar-industrial al Statelor Unite a crescut cu peste 17%, in ultimii…

Podul Basarab, la 13 ani de la inaugurare: rugina, bucați de beton care se desprind, mizerie 

19:35, 14.02.2024 - Bucați din beton au inceput sa se desprinda din Podul Basarab, burlanele sunt ruginite și rupte, geamurile sunt sparte sau vopsite de grafferi, lifturile și scarile rulante nu mai funcționeaza. Expertiza facuta cu 50.000 de euro de Primaria Municipiului București a evidențiat ca „majoritatea componentelor…

UPDATE – Comisia Europeana acuza PPC ca a vandut energie electrica pe piata angro sub cost, pentru a exclude companiile concurente / Reactia PPC

17:55, 07.02.2024 - Comisia Europeana a declarat ca practica anticoncurentiala a avut loc intre 2013 si 2019, cand PPC a abuzat de dominatia sa pe piata angro de energie electrica din Grecia, vanzand energie electrica generata de centralele sale termice la preturi sub costurile variabile ale acestora. Institutia UE a trimis…

Comisia Europeana acuza PPC ca a vandut energie electrica pe piata angro sub cost, pentru a exclude companiile concurente

16:55, 07.02.2024 - Comisia Europeana a declarat ca practica anticoncurentiala a avut loc intre 2013 si 2019, cand PPC a abuzat de dominatia sa pe piata angro de energie electrica din Grecia, vanzand energie electrica generata de centralele sale termice la preturi sub costurile variabile ale acestora. Institutia UE a trimis…


Ce parere ai despre aceasta stire?