Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Asistentul condamnat la 8 ani pentru că a violat mai multe paciente, eliberat după 3 ani

Publicat:

Judecatorii au respins ca nefondata, pe 10 ianuarie, contestatia formulata de Parchetul de pe langa impotriva solutiei primei instante, din data de 9 decembrie 2019, care a admis cererea de liberare conditionata. "Mentine ca fiind legala si temeinica sentinta penala din data de 9.12.2019 pronuntata de ", se arata in decizia . , care are peste 60 de ani, a pu (...)

Citeste articolul mai departe pe ziaruldeiasi.ro…  

Sursa articol: ziaruldeiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ucraina: Ministrul Agriculturii, suspectat de corupție, a fost arestat și apoi eliberat dupa varsarea unei cauțiuni

20:40, 26.04.2024 - Mikola Solski, ministrul ucrainean al Agriculturii, suspectat de corupție, a fost eliberat dupa ce a platit o importanta cauțiune, anunța Ministerul Agriculturii. Parchetul ucrainean a anunțat  vineri plasarea in detenție provizorie a lui Mikola Solski, acuzat ca și-a insușit terenuri aparținand statului,…

PEDEAPSA BLANDA Ofițer al Armatei Romane, amendat pentru alcoolemie la volan

11:25, 28.03.2024 - Sentința nu este definitiva, putand fi atacata cu apel de catre Parchetul de pe langa Judecatoria Braila. The post PEDEAPSA BLANDA Ofițer al Armatei Romane, amendat pentru alcoolemie la volan first appeared on Informatia Zilei .

Coșmarul de la „Nicolae Titulescu”. Elevul violat și agresorul au mai fost colegi inca șapte luni. „Copilul meu nu a mai vrut sa intre in școala”

15:05, 15.03.2024 - Copilul in varsta de 8 ani, violat in toaleta Școlii „Nicolae Titulescu” de un coleg cu trei ani mai mare, a fost nevoit sa se intalneasca, timp de șapte luni, aproape zilnic, cu cel care l-a batjocorit. Conducerea unitații de invațamant nu a intervenit, ajungand ca, un an mai tarziu, elevul sa fie…


Ce parere ai despre aceasta stire?