Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Asia Express, 27 octombrie 2021. Prin ce moment dificil a trecut Mihai Petre la Cursa pentru Ultima Șansă. Ce l-a "marcat"

Publicat:

Cea de-a treia misiune din ediția 25 a sezonului 4 din i-a purtat pe concurenți intr-un loc extrem de frumos și cu o istorie deosebita, insa un alt detaliu le-a atras atenția echipelor de pe Drumul Imparaților.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Moment istoric pe Bega. Prima cursa dupa 1988 intre Timișoara și Otelec. Vaporul cu 45 de pasageri a ajuns dupa trei ore

13:40, 27.04.2024 - In localitatea timișeana Otelec a ajuns, sambata, 27 august, pe langa vaporașul plecat din Timișoara, și un vapor din Serbia, care a transportat o echipa de bucatari la Concursul internațional de gastronomie din comuna.

Unde locuiește Carmen Grebenișan dupa desparțirea de soțul ei. Decizia de ultim moment luata de fosta concurenta Asia Express

19:10, 11.04.2024 - Carmen Grebenișan a luat o decizie importanta dupa ce a anunțat desparțirea de Alex Militaru. Se pare ca intre cei doi nu mai e cale de impacare pentru ca frumoasa blondina tocmai s-a mutat din casa in care locuiau impreuna. Primele imagini cu apartamentul de lux in care sta Carmen Grebenișan.

Cum arata acum baieții Esterei Buble. Ce anunț a facut fosta concurenta Asia Express, sezonul 4

16:45, 28.03.2024 - Estera Buble a participat la America Express – Drumul Imparaților, alaturi de sora ei, Lidia Buble. Daca Lidia e mereu sub lumina reflectoarelor prin prizma meseriei sale de cantareața, Estera Buble este o fire discrete.

Ciolacu, dupa sfințirea capelei ortodoxe din Parlament: „Un moment istoric marcat de binecuvantarea de catre Preafericitul Daniel”

19:40, 25.03.2024 - Premierul Marcel Ciolacu a evidentiat luni, dupa sfintirea Capelei ortodoxe din Palatul Parlamentului, ca aceasta reprezinta „marturia rolului crucial” pe care spiritualitatea il are in viata cotidiana, informeaza Agerpres.

Xtra Night Show. Liviu Varciu și Andrei Ștefanescu, cel mai dificil moment din Asia Express - Drumul Dragonului. Ar mai repeta sau nu experiența: „Ma juram ca...” / VIDEO

09:00, 06.03.2024 - Pe langa ca sunt buni prieteni de ani intregi, Liviu Varciu și Andrei Ștefanescu au facut echipa și la Asia Express. Cei doi au participat in primul sezon și au fost pe Drumul Dragonului. Și-ar mai dori sau nu sa participe din nou.

Lidia Buble, dezvaluire despre un moment cu gust amar de la Asia Express. Ce a facut-o pe sora artistei sa planga: „S-au dat anumite faze, lumea a judecat gresit”

09:25, 04.03.2024 - Asia Express – Drumul Zeilor 2024 intra in linie dreapta. In contextul de fața, Lidia Buble a facut dezvaluiri despre experiența pe care a trait-o impreuna cu sora ei, Estera, la show-ul de la Antena 1. Au trecut prin numeroase sentimente intense. „S-au dat anumite faze, lumea a judecat gresit”. Foto…

Adrian Mititelu, anunț dupa negocierile cu Marius Croitoru: „Asta este drumul pe care l-am ales!”

21:15, 01.03.2024 - Adrian Mititelu, finanțatorul lui FCU Craiova, le cere suporterilor sa fie langa echipa intr-un moment pe care il numește „foarte dificil”. Demiterea lui Giovanni Costantino a lasat-o descoperita pe FCU Craiova. Adrian Mititelu a confirmat negocierile cu Marius Croitoru și spune ca nu se grabește cu…

Sapunaru s-a inchinat cand a realizat ce gafa a facut » Moment inexplicabil inaintea golului marcat de Poli Iași

21:41, 24.02.2024 - Cristian Sapunaru (39 de ani) a greșit flagrant in minutul 54 al meciului Poli Iași - Rapid, cand giuleștenii erau in avantaj, scor 1-0. Repriza secunda a duelului din Copou a inceput exploziv. Ermal Krasniqi a deschis scorul in minutul 52, cu un șut bine plasat din interiorul careului. Poli Iași a…


Ce parere ai despre aceasta stire?