Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

ASEMĂNARE INCREDIBILĂ între România și Rusia: „Kremlinul folosește aceeași retorică anticorupție îndreptată împotriva politicienilor și Kovesi”

Publicat:

, presedinte al din SUA, susține ca autoritațile de la Kremlin folosește aceeași retorica și argumente pentru susținerea campaniei anticorupție indreptata impotriva politicienilor ca și Kovesi.

Citeste articolul mai departe pe evz.ro…  

Sursa articol: evz.ro


Stiri pe aceeasi tema

Rusia planuieste acte de sabotaj in toata Europa. Care ar putea fi țintele in Romania

06:36, 07.05.2024 - Moscova trece de la amenințarea cu atacul nuclear la sabotaje in toata Europa, iar Kremlinul are la indemana mijloacele pentru a pune in practica astfel de planuri deoarece are deja oameni infiltrați in toate țarile, susțin analiștii. Aceștia au aratat și care ar putea fi țintele rușilor in Romania.

Moscova ameninta Londra cu represalii militare daca Ucraina foloseste armamentul britanic impotriva teritoriului rus

18:45, 06.05.2024 - Rusia a avertizat Marea Britanie ca daca Ucraina va folosi arme britanice pentru a ataca teritoriul rus, cum a sugerat ministrul britanic de externe David Cameron, Moscova ar putea riposta prin atacuri asupra instalatiilor si echipamentelor militare britanice amplasate in Ucraina și alte țari.

Andrey Rublev, dezvaluire incredibila dupa ce a castigat titlul de la Madrid: „Nu m-am simțit atat de rau in viața mea. Sunt plin de medicamente”

14:50, 06.05.2024 - Andrey Rublev l-a invins pe Felix Auger-Aliassime in finala turneului Masters de la Madrid (4-6, 7-5, 7-5) și a cucerit al 16-lea titlu ATP din cariera. La conferința de presa, sportivul din Rusia a vorbit despre calvarul prin care a trecut pe toata durata competiției de la Caja Magica. Citește și:…

Kremlinul a intensificat atacurile și operațiunile de informații impotriva Harkovului pentru a forța oamenii sa paraseasca orașul (ISW)

09:56, 23.04.2024 - Rusia a intensificat operațiunile de informare impotriva ucrainenilor in orașul Harkov. Kremlinul distruge Harkovul pentru a-i convinge pe ucraineni sa fuga din oraș și sa stramute milioane de oameni in țara, noteaza Institutul pentru Studiul Razboiului (ISW), potrivit Ukrainskapravda.

Mircea Geoana: „Va fi jale cu atacurile rusești pe dezinformare, pe cibernetic impotriva alegerilor, inclusiv in Romania. La prezidențiale nici nu vreau sa ma gandesc ce va fi”

12:45, 08.04.2024 - Mirela Ionela Achim (www.b1tv.ro) Mircea Geoana, secretarul general adjunct al NATO, a avertizat ca Rusia va lansa atacuri cibernetice și campanii de dezinformare pentru a perturba alegerile din Europa, inclusiv din Romania, in incercarea de a opri partidele prooccidentale și a aduce la putere forțe…

Doi intr-unul. Putin si poporul rus

15:15, 18.03.2024 - Cum traduce Kremlinul realegerea lui Vladimir Putin cu 87% din voturi. Kremlinul a declarat ca rezultatele scrutinului prezidential din Rusia, desfasurat fara opozitie si in plin conflict armat cu Ucraina, arata „consolidarea” poporului rus in jurul presedintelui Vladimir Putin, relateaza Reuters si…

Kremlinul, sfidat in regiunea Moscovei: Boris Nadejdin cheama populatia sa voteze impotriva lui Putin

13:40, 17.03.2024 - Politicianul pacifist Boris Nadejdin, a carui candidatura la alegerile prezidentiale din Rusia din 15-17 martie a fost respinsa de Comisia Electorala Centrala (CEC), a declarat duminica aceasta ca poporul rus are ocazia sa-si exprime "pozitia fata de ceea ce se intampla", votand impotriva presedintelui…

Vladimir Putin se lauda ca armele nucleare ale Rusiei sunt „mai moderne” decat cele ale SUA: „Am avansat mult mai mult”

16:25, 13.03.2024 - Președintele Vladimir Putin a laudat miercuri arsenalul nuclear al Moscovei și a avertizat ca este pregatit sa desfașoare acest armament daca suveranitatea Rusiei va fi amenințata, relateaza AFP, potrivit The Moscow Times.Kremlinul și-a laudat capacitațile nucleare de-a lungul celor doi ani de ofensiva…


Ce parere ai despre aceasta stire?