Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Aşchia nu sare departe de trunchi! Ce tânără şi frumoasă este mama Iulianei Luciu!

Publicat:

Frumusetea chiar se mosteneste de la mama la fiica. a postat recent o fotografie pe o retea de socializare în care apare alaturi de mama sa, . Fericirea si frumusetea celor doua se poate observa foarte usor.

Vedeta este foarte fericita alaturi de mama ei, Lucia. Alaturi de fotografie, Iuliana a tinut sa îi transmita mamei si un mesaj, foarte emotionant, cu ocazia zilei sale de nastere.

&"La multi ani mama mea frumoasa! Iti doresc sanatate si sa traiesti multi, multi ani frumosi! Te iubesc!&" a scris…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Yasmine Pascu, mesaj emoționant pentru baiețelul ei și fetițele lui Pepe. Ce fotografie speciala a publicat partenera artistului: „1 iunie...”/ FOTO

18:15, 01.06.2024 - Yasmine Pascu a postat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare pentru baiețelul ei și fetițele lui Pepe. Vedeta a facut o postare cu ocazia zilei de 1 iunie, ZiuaCopilului. Iata ce fotografie speciala a publicat partenera de viața a artistului!

Oana Roman, departe de fiica ei pentru cateva zile! Vedeta nu știe cum va face fața situației. Ce sfaturi ii da micuța / VIDEO

22:50, 30.05.2024 - Oana Roman va sta departe de fiica ei pentru cateva zile, iar acest lucuru "ii da batai de cap" vedetei. Unde va pleca cea mica, dar și care este motivul pentru care fiica lui Petre Roman nu știe cum sa faca fața situației.

Ce spune Adrian Brincoveanu despre relatia cu Andreea Marin. Nu a mai vorbit despre vedeta in public: „Suntem conștienți ca timpul este limitat”

12:05, 30.05.2024 - De ani buni, traiește o frumoasa poveste de dragoste cu poate cea mai cunoscuta femeie din showbiz-ul romanesc, insa a reușit sa stea departe de lumina reflectoarelor, preferand sa iși traiasca fericirea departe de ochii și urechile strainilor. Acum a venit momentul sa iși deschida sufletul. Adrian…

Fetița Andrei Volos și a lui Lele a implinit 6 luni. Ce imagini speciale a postat iubita manelistului cu micuța Kim: „Fericirea…” / FOTO

18:25, 22.05.2024 - Fetița Andrei Volos și a lui Lele a implinit 6 luni. Vedeta a publicat pe rețelele de socializare imagini speciale cu micuța Kim Nicole. Cei doi parinți radiaza de fericire in preajma fetei lor și sunt mai impliniți ca niciodata. Iata ce postari a facut iubita artistului pe Instagram!

Știrile Antena Stars. Adriana Bahmuțeanu și-a sarbatorit ziua de naștere departe de casa. Ce destinație a ales vedeta pentru aniversare: „Aveam nevoie de o vacanța”

22:41, 07.05.2024 - Pentru implinirea varstei de 50 de ani, Adriana Bahmuțeanu a plecat intr-o vacanța alaturi de soț și copii sai pentru a-și sarbatori ziua de naștere. Vedeta a ales Spania, unde a vizitat cateva rude care s-au stabilit in peninsula de mai mulți ani. Totodata, a vorbit și despre dorințele pe care le are…

Xtra Night Show. Cum a reacționat Anamaria Prodan, dupa procesele penale cu fostul soț. Vedeta iși ține copiii departe de probleme: ”Poate sa se duca...”

00:21, 03.05.2024 - Anamaria Prodan a reacționat pentru prima data, dupa toate procesele penale pe care le are cu fostul soț. Vedeta traiește departe de aceste probleme și incearca sa se focuseze cat mai mult pe familia ei și pe relația cu Ronald Gavril. Iata, insa, daca o afecteaza sau nu ce se intampla in instanța.

Așchia nu sare departe de trunchi: Fiul autorului 'Jafului Secolului', urmarit internațional, a fost prins

13:05, 30.04.2024 - In urma continuarii activitaților de cooperare polițieneasca internaționala, dintre Poliția Romana și autoritațile similare din alte state, a fost localizat și prins, pe teritoriul Italiei, un urmarit național și internațional.

Vacanța de vedeta. La ce facultate iși dorește sa mearga Patrick, fiul Geaninei Ilieș. Baiatul prezentatoarei vrea sa se mute departe de Romania / VIDEO

16:56, 20.04.2024 - Geanina Ilieș a fost invitata la ediția de astazi a emisiunii Vacanța de Vedeta de la Antena Stars, unde a vorbit despre vacanțele in care a fost, dar și despre fiul ei. Prezentatoarea TV a marturisit la ce facultate iși dorește sa mearga Patrick. Baiatul vedetei vrea sa se mute departe de Romania.


Ce parere ai despre aceasta stire?