Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Așa te răzbuni pe Putin: Condamnat pentru corupție, un fost primar al oraşului rus Vladivostok luptă în Ucraina

Publicat:
Așa te răzbuni pe Putin: Condamnat pentru corupție, un fost primar al oraşului rus Vladivostok luptă în Ucraina

Un fost primar al orasului rus Vladivostok s-a inrolat pentru a lupta in Ucraina si a plecat pe front, dupa ce a fost condamnat la 12 ani de inchisoare pentru coruptie, a informat duminica ziarul Kommersant, citandu-l pe avocatul sau, transmite Reuters. , fost primar de Vladivostok, a fost condamnat anul trecut la 12 ani de inchisoare pentru luare de mita in valoare de 38 de milioane de ruble (432.000 de dolari).

El a ocupat functia de primar din 2018 pana in 2021, demisionand pe fondul unui val de critici la adresa istoricului sau din partea oficialilor locali si federali.

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol si foto: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mega-scandal de corupție in Ucraina: primul ministru arestat preventiv din mandatul lui Zelenski

10:25, 26.04.2024 - Un tribunal ucrainean a ordonat vineri ca ministrul agriculturii, Mikola Solski, care isi anuntase joi demisia, sa fie plasat in arest preventiv in urma acuzatiilor privind implicarea sa intr-o achizitie ilegala de terenuri detinute de stat in valoare de aproximativ 7 milioane de dolari, relateaza Reuters.

Adjunctul lui Șoigu a fost arestat pentru corupție: Risca 15 ani de inchisoare/ Video

13:10, 24.04.2024 - Un tribunal rus a dispus miercuri ca Timur Ivanov, unul dintre adjunctii ministrului apararii Serghei Soigu, sa fie mentinut in arest preventiv, fiind suspectat de luare de mita, acesta fiind cel mai pregnant caz de coruptie de cand presedintele Vladimir Putin a trimis trupe in Ucraina in 2022, relateaza…

Rusia, enervata de ajutorul militar american pentru Ucraina, spune ca SUA vor fi „umilite la fel ca in Vietnam sau in Afganistan”

17:40, 21.04.2024 - Maria Zaharova, purtatoarea de cuvant a diplomației lui Putin, susține ca ajutorul militar pe care SUA il ofera Ucrainei pentru a se apara de invadatorii ruși este un „razboi hibrid” al SUA impotriva Rusiei și ca acesta „se va sfarșit intr-o umilința similara cu cea din Vietnam sau Afganistan”, relateaza…

Cu ce se mai ocupa diplomații americani: Unul dintre ei a fost condamnat la 15 ani de inchisoare pentru spionaj in favoarea Cubei

15:46, 13.04.2024 - Un fost diplomat american a fost condamnat la 15 ani de inchisoare, dupa ce a recunoscut ca a acționat ca agent al Cubei in ceea ce Departamentul de Justiție a numit una dintre cele mai ample și mai indelungate infiltrari in guvernul american, relateaza Reuters.

Lituania avertizeaza ca Rusia poate lupta in Ucraina la aceeasi intensitate inca cel putin 2 ani

11:01, 07.03.2024 - Pretul ridicat al petrolului, ocolirea sanctiunilor si investitiile de stat ofera Rusiei suficiente resurse pentru a lupta in Ucraina la intensitatea actuala timp de cel putin doi ani, au estimat agentiile de informatii lituaniene intr-un raport publicat joi, relateaza Reuters.

VIDEO Activist rus pentru drepturile omului, membru al unui grup premiat cu Nobel, condamnat la 2 ani și jumatate de inchisoare pentru ca ar fi “discreditat forțele armate” / Oleg Orlov: “Au vrut fascism. L-au obținut”

08:50, 28.02.2024 - Veteranul activist rus pentru drepturile omului, Oleg Orlov, a fost condamnat marți la 2 ani și jumatate de inchisoare pentru “discreditarea forțelor armate” prin proteste impotriva razboiului din Ucraina și pentru ca l-a acuzat pe președintele Vladimir Putin ca a condus o coborare in fascism, noteaza…

Disidentul rus Oleg Orlov a fost condamnat la 2 ani și jumatate de inchisoare intr-o colonie penala

14:00, 27.02.2024 - Disidentul Oleg Orlov, activist de prim-plan pentru apararea drepturilor omului in Rusia, a fost condamnat marti la doi ani si jumatate de inchisoare de un tribunal din Moscova pentru ca a denuntat in mod repetat ofensiva militara rusa in Ucraina, relateaza AFP si Reuters, preluate de Agerpres.

Nicolas Sarkozy, condamnat definitiv pentru finantare electorala ilegala

19:05, 14.02.2024 - Fostul presedinte francez Nicolas Sarkozy a fost declarat vinovat, miercuri, de o curte de apel din Paris pentru finantarea ilegala a campaniei sale electorale din 2012. A obtinut,insa, o sentinta mai blanda, de un an inchisoare – dintre care sase luni cu suspendare -, fata de o decizie anterioara a…


Ce parere ai despre aceasta stire?