Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Arsenie Boca, icoană care plânge. Ce spune Biserica

Publicat:

Biserica cere credincioșilor rabdare, înțelepciune și credința în cazul de la Pușcași, acolo unde localnicii au observat ca o icoana care îl înfațișeaza pe parintele lacrimeaza.

Protopopul de Vaslui a declarat ca este bine ca oamenii sa evite "senzaționalul trecator" și sa-l caute pe Dumnezeu.

"Biserica și credința ortodoxa au la baza lor minunea Invierii Mantuitorului Iisus Hristos și . Desfașurarea activitații Bisericii este o lucrare minunata ea insași, pentru faptul ca Dumnezeu lucreaza prin pentru oameni.…

Citeste articolul mai departe pe dcnews.ro…  

Sursa articol: dcnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Rugaciunea catre Sfintii Imparati Constantin si Elena, ajutatori ai celor aflati in nevoi. Spusa in ziua de 21 mai, atrage norocul și te ferește de boli

23:21, 20.05.2024 - In fiecare an, pe 21 mai, Biserica Ortodoxa ii praznuiește pe Sfinții Imparați Constantin și mama sa, Elena. Imparatul Constantin este inițiatorul Edictului de la Milano, prin care creștinismului i se conferea statutul de religie legala in Imperiul Roman. El a adoptat și un numar semnificativ de masuri…

Sarbatoare 16 aprilie. O mare sfanta este cinstita de Biserica astazi. Cui trebuie sa spui "La mulți ani!"

07:30, 16.04.2024 - OrtodoxeSf. Mc. fecioare Agapia, Irina si HioniaGreco-catoliceSf. m. Agapia, Irina si Hionia. Sf. Bernadeta SoubirousRomano-catoliceSs. Bernadeta Soubirous, fc.; Benedict Iosif LabrSfintele Mucenite fecioare Agapia, Irina si Hionia sunt pomenite in calendarul crestin ortodox in ziua de 16 aprilie.Aceste…

Sfantul Iosif, scriitorul de cantari

00:11, 04.04.2024 - Sfantul cuvios Iosif s-a nascut in Sieilia, din parinți evlavioși și plini de toata virtutea. Dupa moartea lor, losif s-a stramutat in Tesalonic, unde a primit și tunderea in cinul monahal. Ca monah, el s-a facut pilda tuturor prin postiri, infranari mari, rugaciunea neincetata, cantari de psalmi, privegheri…

Dupa impartașanie poți manca de dulce? Ce spun preoții, de fapt

16:10, 02.04.2024 - Impartașania este o taina sfanta de baza a Bisericii, alaturi de sfantul Botez și Spovedania. Se spune ca este cununa Tainelor, cea care unește omul cu Dumnezeu prin trupul și sangele Lui. Dar mulți creștini se intreaba daca dupa impartașanie poți manca de dulce? La ce trebuie sa fii atent dupa ce te…

Cate parti are o biserica si ce reprezinta fiecare

13:20, 02.04.2024 - Cladirile bisericii au reprezentat o piatra de temelie a credinței creștine inca de la inceputuri, insa cu toate acestea, dimensiunea și arhitectura lor s-au schimbat de-a lungul istoriei. Primii creștini se intalneau in case sau in cladiri publice mari pentru a se imbarbat a reciproc și pentru a menține…

Arhiepiscopul Irineu a fost prezent la Manastirea „Buna Vestire” de la Patrangeni

19:15, 25.03.2024 - Vineri, 25 martie 2024, de Praznicul Bunei Vestiri, Inaltpreasfințitul Parinte Arhiepiscop Irineu a fost prezent la Manastirea „Buna Vestire” de la Patrangeni, protopopiatul Alba Iulia. Cu prilejul hramului acestei vetre monahale, Arhipastorul nostru, inconjurat de un sobor de preoți și diaconi, a oficiat…

Pomenirea sfantului Chiril, arhiepiscopul Ierusalimului

00:10, 18.03.2024 - Sfantul Chiril s-a nascut din parinti evlaviosi, care marturiseau credinta crestina. De mic copil a fost crescut si el in nevointe asemanatoare, pe vremea imparatului Constantin. Cand, mai tarziu, episcopul de atunci al Ierusalimului, s-a mutat catre viata cea fericita, cel ce a fost invrednicit cu…


Ce parere ai despre aceasta stire?