Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Arsă cu ţigara, bătută cu parul și călcată în picioare de iubit! Irina trăiește un coșmar din cauza iubirii

Publicat:

Arsa cu tigara si lovita cu pumnii, cu picioarele si cu parul, asta povesteste o femeie pe nume Irina ca ar fi indurat de la barbatul pe care il iubea. Credea ca si-a gasit sufletul pereche, dar calvarul nu a intarziat sa apara!

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Nicoleta Nuca a trecut prin traume din cauza fostei relații. Artista a marturisit ca fostul ei iubit era toxic: „Oamenii aștia...”

18:46, 16.05.2024 - Nicoleta Nuca a trecut prin traume din cauza fostei relații. Artista a marturisit ca fostul ei iubit era toxic. Cantareața a facut declarații neașteptate despre fostul ei partener de viața. Iata ce a dezvaluit vedeta!

Un barbat traiește un coșmar din cauza unei boli rare: vede distorsionat fețele oamenilor, in forma unor demoni

00:10, 23.03.2024 - Un barbat din SUA vede distorsionat fețele oamenilor, in forma unor demoni. Medicii au stabilit ca imaginile sunt modificate din cauza unei boli foarte rare. Tulburarea neurologica a inceput sa produca efecte in urma cu patru ani. Victor Sharrah, un barbat de 59 de ani, din Tennessee, s-a trezit…

Eugenia Șerban, dezvaluiri despre teroarea pe care o traiește din cauza fiului ei dependent de droguri: „Eram la limita”

17:45, 15.03.2024 - Eugenia Șerban a facut marturii exclusive despre coșmarul pe care il traiește din cauza fiului ei dependent de substanțe interzise. De curand, actrița a obținut un ordin de protecție impotriva baiatului ei. Iata ce a declarat!

Formula 1 traieste 'un moment crucial' din cauza controverselor din afara pistei, considera Hamilton

14:35, 07.03.2024 - Pilotul britanic Lewis Hamilton (Mercedes) a declarat, miercuri, ca Formula 1 traieste "un moment crucial" in istoria sa, din cauza unei serii de controverse din afara pistei care ii afecteaza imaginea in acest inceput de sezon, informeaza AFP, potrivit Agerpres. Dupa "cazul Horner", managerul general…

Știrile Antena Stars. Mellina, de urgența la psihiatru! Artista, clipe de coșmar din cauza problemelor de sanatate: „Mi-au dat atacuri de panica...” / VIDEO

15:30, 27.02.2024 - Mellina a fost nevoita sa mearga de urgența la psihiatru! Motivul? Problemele de sanatate cu care se confrunta ii dau mari batai de cap! Artista trece prin clipe de coșmar. Ce a marturisit, in exclusivitate pentru Antena Stars.

Inundațiile din Franța au devenit un coșmar pentru localnici

14:55, 27.02.2024 - Mai multe riuri din Pas-de-Calais s-au revarsat din cauza precipitațiilor abundente, iar inundațiile au loc una dupa alta. Orașelul Bute din nordul Franței a fost din nou inundat, pentru a cincea oara in ultimele patru luni, relateaza euronews. Pentru localnici acest fenomen a devenit un coșmar care…


Ce parere ai despre aceasta stire?