Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Aretha Franklin nu a lăsat un testament. Cei patru fii ai ei au început războiul pe avere

Publicat:

, care a murit pe 16 august la varsta de 76 de ani, nu a lasat un testament sau o imputernicire privind averea ei, astfel ca cei patru fii ai artistei au inceput actiunea judecatoreasca privind mostenirea, potrivit Variety.

Ei au depus documente la o curte judecatoreasca din Detroit, listandu-se ca parti interesate. Nepoata cantaretei, , a cerut curtii sa o numeasca reprezentat al mostenirii.

„Am incercat mai multi ani sa o fac sa intocmeasca o imputernicire", a declarat pentru avocatul , care a colaborat cu Aretha…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

O femeie care și-a lasat cainii pe camp s-a trezit cu polițiștii la poarta. La cat se ridica amenda pentru abandon

18:45, 15.05.2024 - O femeie din județul Olt s-a trezit cu polițiștii la poarta și a avut de dat explicații. Un trecator a alertat Poliția atunci cand a constatat ca doua animale, care erau ale femeii, au ramas pe strada.

Acces Direct. Un barbat, dat afara din casa, dupa ce s-a imbolnavit? Fratele Auricai, lasat sa zaca intr-un grajd: „Nu mi-a venit sa cred...”

19:10, 08.05.2024 - Aurica susține ca fratele ei, in varsta de 73 de ani, a ajuns sa doarma pe un pat, in curte, dupa ce a fost alungat din casa de soția lui. Femeia, ajunsa la o varsta respectabila, le-a spus și copiilor sa plece din locuința.

Afaceristul care și-a lasat compania angajaților, prin testament. Moartea sa a starnit un val de emoție

17:00, 06.05.2024 - Gestul unui antreprenor din Italia a starnit, la moartea sa, un val de emoție in intreaga regiune Friuli-Venezia Giulia. Piero Pittaro și-a lasat intreaga afacere drept moștenire angajaților, scrie rotalianul.com.

Acces Direct. Florica iși acuza nepoata ca a lasat-o fara moștenire! Ce s-a intamplat cu femeia, dupa ce soțul ei a murit: „Cand s-a facut succesiunea...” / VIDEO

17:05, 08.04.2024 - Soția și fiica au fost șterse de la moștenire? Vestea ca au pierdut tot a venit ca un șoc pentru ele! Florica iși acuza nepoata ca a lasat-o fara moștenire! Iata ce s-a intamplat cu femeia, dupa ce soțul ei a murit!

Cat de mare a crescut fiul cantareței Theo Rose și al lui Anghel Damian. Baiețelul artistei are 9 luni / FOTO

23:50, 20.03.2024 - Theo Rose se bucura zilnic de creșterea și educația micuțului Sasha Ioan. Fiul celebrei cantarețe are acum 9 luni, iar ea este foarte mandra de el. Iata cat de mare a crescut baiatul artistei și al lui Anghel Damian!

Aleksei Navalnii va fi inmormantat vineri

13:46, 28.02.2024 - Aleksei Navalnii, liderul opoziției din Rusia, ucis in lagar acum aproape doua saptamani, va fi inmormantat vineri, a anunțat purtatoarea cuvant a acestuia, Kira Iarmiș. Intr-un mesaj pe Twitter, Iarmiș a anunțat ca Navalnii va fi inmormantat in Cimitirul Borisov din cartierul moscovit Marino. „Slujba…

Amalia și Vasilica Ceterașu, imagini dureroase de la inmormantarea lui Gabi Stangau. Ce alte nume celebre au mai fost prezente / FOTO

10:00, 22.02.2024 - Sute de persoane au mers sa ii aduca un ultim omagiu lui Gabi Stangau, de la rude, prieteni pana la colegi de breasla. Pe unii ii considera deja ca parte din familie, iar printre aceștia se numara și Amalia și Vasilica Ceterașu. Cei doi au mers la Capela Dumbravița ieri și s-au rugat pentru sufletul…


Ce parere ai despre aceasta stire?