Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Are șase copii pe care îi chinuie și este însărcinată din nou. Simona Gherghe: ”Nu am mai văzut așa ceva!”

Publicat:

Ea este mama celor sase fratiori. se descurca foarte greu, asta pentru ca parinții nu au un loc de munca. E greu de gasit, spun ei.

Au sase copii oropsiti de soarta, dintre care doi cu probeleme de sanatate. Nici n-ai spune când te uiti la ei. Blonzi, frumosi cu ochii albastri sau caprui, ti se rupe sufletul când le vezi privirea trista!

Deși le ofera multa dragoste, cei mici sunt privați de jucarii, mâncare, dulciuri, hainuțe. Cu toate astea, cei doi parinți mai așteapta un bebeluș.

&"Nu am mai vazut așa ceva!&", a declarat, emoționata, Simona…

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cluj - Scene incredibile! Un polițist se chinuie sa rețina un barbat, iar colega l-a gazat pe el din greșeala - VIDEO

16:16, 08.05.2024 - O filmare video in care se vede cat de inutili au devenit polițiștii a aparut in spațiul public. ”Barbatul a batut niște copii de 15 ani pe care nu ii cunoștea, iar trecatori au oprit o mașina de poliție.De fața cu Politia, barbatul a lovit din nou unul dintre copii, iar urmarile au fost prezentate…

Cum a murit Ana, tanara insarcinata din Republica Moldova. Detalii noi din ancheta! Principalul suspect, un fost politist: „Un om foarte dur”

11:00, 23.04.2024 - Noi informații șocante ies la iveala in cazul tineri de 19 ani din Republica Moldova, gasita fara suflare in Orhei. Cine este principalul suspectul in cazul cutremurator și ce a declarat mama fetei, aflați in randurile urmatoare. Ana a trecut prin chinuri groaznice inainte sa moara Tanara de doar 19…

Alina Ceușan, insarcinata din nou – Familia influencerilor se marește

14:00, 13.04.2024 -  Alina Ceușan, in varsta de 31 de ani, a anunțat ca este insarcinata cu al doilea copil. Casatorita din 2019 cu hairstylistul Raul Țișa, cuplul are deja un fiu, Rock, nascut in 2020. Anunțul a fost facut printr-un videoclip emoționant distribuit pe Instagram.

Roxana Nemeș a pregatit deja camera bebelușului: „Am facut totul gri, nu știm ce va fi”. Iși dorește doi copii

10:51, 27.03.2024 - Roxana Nemeș iși dorește foarte mult sa devina mama și așteapta cu mare nerabdare acest moment. Artista a dezvaluit ca deja a pregatit camera bebelușului, deși inca nu este insarcinata.De curand Roxana Nemeș și soțul ei, Calin Hagima, s-au mutat in casa mult visata, unde au pregatit deja camera bebelușului.…

Vladuta Lupau: "Asta e, sunt mama de baieti!" / "Minune care vei veni in viața noastra, vreau sa știi ca..."

09:20, 26.03.2024 - In 2022 Vladuta Lupau a anuntat de Buna Vestire ca este insarcinata cu Iair, acum la fel, cantareata a anuntat ca este insarcinata cu cel de-al doilea copil, tot in preajma acestei sarbatori.  

Crima teribila! Tanara insarcinata de 23 de ani, gasita cu gatul taiat! Ceilalți copii au vazut momentul, iar vinovat este un vecin / FOTO

16:46, 06.03.2024 - O crima teribila a avut loc in Statele Unite ale Americii! O tanara insarcinata, in varsta de 23 de ani, a fost gasita in propria casa cu gatul taiat! Ceilalți copii au vazut momentul, iar vinovat este un vecin.

Acces Direct. Mama Ioanei Beatrice, tanara insarcinata care a fost omorata de patronul sau, detalii despre ziua crimei! Confesiuni in lacrimi: „M-a sunat...” / VIDEO

18:15, 04.03.2024 - Mama Ioanei Beatrice, tanara insarcinata care a fost omorata de patronul ei, trece prin clipe de coșmar! Femeia a oferit detalii despre ziua crimei. Confesiuni in lacrimi, in exclusivitate pentru Acces Direct.

O italianca s-a prefacut, timp de 24 de ani, ca este insarcinata. A incasat 100.000 euro și ar fi avut 5 copii si 17 avorturi

10:50, 20.02.2024 - Caz halucinant in Italia. O femeie s-a prefacut ca este insarcinata, timp de 24 de ani. In aceasta perioada și-a inscenat 17 avorturi și ar fi avut cinci copii. A transformat aceasta infracțiune intr-o sursa de venit, caci a primit de la stat, in mod ilegal, 100.000 euro.


Ce parere ai despre aceasta stire?