Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

&Are ochii mari şi faţa pufoasă&. Cum arată noul lemurian descoperit în Borneo

Publicat:

O echipa de cercetatori a anuntat, recent, descoperirea unei noi specii de lemurian in padurile din Borneo si Filipine.
 
Desi are o figura simpatica si pare de-a dreptul inocent, acest mamifer are o muscatura extrem de toxica, avertizeaza specialistii.

Lemurianul a primit numele Nycticebus kayan si se bucura de statului de specie distincta de loris lenes.

Potrivit BBC Nature, oamenii de stiinta au cercetat vreme indelungata  caracteristicile indivizilor pentru a ajunge la concluzia ca este vorba de o specie noua.

Lemurianul

Citeste articolul mai departe pe antena3.ro…  

Sursa articol: antena3.ro


Stiri pe aceeasi tema

Fabulos! Oamenii de știința au descoperit o planeta pufoasa, atat de ușoara, ca ar putea pluti pe apa!

22:20, 15.05.2024 - Oamenii de știința au descoperit o planeta „pufoasa”, atat de ușoara incat ar pluti pe apa. Planeta este mult mai mare decat Jupiter. Cercetatorii o studiaza și spun ca astfel ar putea ințelege modul in care se formeaza și evolueaza planetele.

Curiozitați despre Indonezia

12:55, 08.05.2024 - In cazul in care ți-ai fixat ca obiectiv pentru aceasta vara sa vizitezi o țara asiatica trebuie sa știi ca Indonezia reprezinta una dintre cele mai atragatoare destinații de pe „continentul galben”. Deși este adeseori asociata cu insulele tropicale, templele și plajele sale spectaculoase, Indonezia…

Doi cercetatori au plecat in cautarea unui șarpe, in Thailanda, dar au descoperit o specie cu totul noua, cu dinții „ca niște lame”

15:20, 01.05.2024 - Doi cercetatori din Marea Britanie au plecat intr-o expediție in sudul Thailandei anul trecut, in speranța de a gasi specii rare de șerpi. Au descoperit insa o specie cu totul noua, relateaza Miami Herald.

Tanar ascuns printre saci cu pufuleți, descoperit la PTF Borș II

11:05, 13.04.2024 - Comunicat. Polițiștii de frontiera din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Borș II au depistat un tanar in varsta de 16 ani, pe care doi... The post Tanar ascuns printre saci cu pufuleți, descoperit la PTF Borș II appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

O echipa de muncitori a descoperit un proiectil exploziv din Primul Razboi Mondial in apropierea Manastirii Rarau (FOTO)

16:40, 07.04.2024 - Sambata, in jurul orei 16:00, echipa pirotehnica a Inspectoratului pentru Situații de Urgența „Bucovina” al județului Suceava a fost solicitata sa intervina la o misiune de asanare a unui element de muniție in localitatea Chiril din comuna Crucea. Echipajul pompierilor militari s-a deplasat la fața…

Oamenii de știința au descoperit ca o mutație genetica provoaca psoriazisul

18:45, 31.03.2024 - Dr. Chelisa Cardinez (foto) spune ca descoperirea ofera in sfarșit o explicație pentru motivul pentru care pacienții cu psoriazis pot dezvolta artrita psoriazica, lasandu-i cu dureri articulare, rigiditate și umflaturi. Foto: Jamie Kidston/ANU Psoriazisul este o boala inflamatorie sistemica, mediata…

Noi detalii despre cadavrul gasit langa Balta Craiovița. Polițiștii au descoperit ca trupul neinsuflețit aparține unui cetațean englez de 63 de ani

11:00, 27.03.2024 - O descoperire șocanta a avut loc, in urma cu o zi, in Craiova, dupa ce trupul neinsuflețit al unui barbat a fost gasit in apropiere de Balta Craiovița. Polițiștii au intervenit in urma unei sesizari, iar ceea ce au gasit la fața locului i-a surprins. Cadavrul avea mai multe rani și leziuni pe corp.

Oamenii de știința au descoperit un "comutator" care oprește sistemul imunitar sa atace celulele sanatoase

02:45, 22.03.2024 - Sistemul nostru imunitar este talentat in a face diferența intre chimia propriului nostru organism și cea a unui agent patogen invadator. Atunci cand funcționeaza defectuos, corpul nostru poate deveni gazda unui razboi civil intens, scrie sciencealert.com. Oamenii de știința sunt dornici sa ințeleaga…


Ce parere ai despre aceasta stire?