Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Arădeanca Rusu îşi turează motoarele lângă Casa Poporului!

Publicat:

Nu mai putin de 65 de piloti din 7 tari – printre care si aradeanca , castigatoarea Queen of Europe 2014 – vor participa in acest week-end la etapa in care totalul puterii bolizilor care se aliniaza la start depaseste 30.000 de cai.

Citeste articolul mai departe pe aradon.ro…  

Sursa articol: aradon.ro


Stiri pe aceeasi tema

Complexul comercial Doraly, de langa București, vandut unei mari companii straine

14:51, 01.04.2024 - Omul de afaceri Gheorghe Iaciu și grupul imobiliar ARA Europe au vandut complexul comercial Expo Market Doraly, situat in apropiere de București, unei mari companii belgiene, potrivit unui comunicat transmis, luni, publicației StartupCafe.

Cadavrul unui barbat, gasit intr-un șanț, langa Soroca: O trecatoare a chemat poliția

12:31, 19.02.2024 - Cadavrul unui barbat de 40 de ani, din satul Tatarauca-Noua, a fost depistat intr-un șanț de scurgere a apei, la ieșirea din orașul Soroca. Corpul neinsuflețit a fost observat de o trecatoare, care a anunțat imediat poliția.

EXCLUSIV FOTO DISPARUT de 2 saptamani a fost gasit fara viața langa un parau din Ruscova

22:40, 13.02.2024 - Astazi dupa amiaza polițiștii au fost sesizați despre faptul in zona numita de localnici Dealul Dumbrava, langa un parau a fost descoperit un cadavru. The post EXCLUSIV FOTO DISPARUT de 2 saptamani a fost gasit fara viața langa un parau din Ruscova first appeared on Informatia Zilei .

Licitatii Constanta: Primaria Cogealac construieste cu un milion de euro un parc cu 60 de coloane in stil doric, langa sediul institutiei (DOCUMENT)

16:50, 10.02.2024 - Printre echipamentele propuse se numara 60 de coloane in stil doric.Primaria Cogealac va construi un parc, cu scena, 60 de coloane in stil doric, gradene pentru spectatori, foisor si teren de joaca pentru copii.Valoarea investitiei se ridica la peste 1,02 milioane de euro, iar durata de executie a lucrarilor…

Șoferii fac „liniuțe” in Buna Ziua. Un clujean sesizeaza Primaria: „In fiecare joi seara tureaza motoarele”

10:20, 09.02.2024 - Tot mai mulți șoferi teribiliști pe strazile Clujului. Un clujean sesizeaza autoritațile locale ca a surprins mai mulți șoferi facand „liniuțe” in Buna Ziua, intre sensul de la Leroy Merlin, pana la cel de la Faget.„In fiecare joi seara, incepand cu ora 23, mai multe mașini se intalnesc in parcare la…

Politist de la Serviciul de Actiuni Speciale, retinut pentru trafic de influenta

11:35, 07.02.2024 - Procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Dolj au dispus, ieri, retinerea unui agent din cadrul Serviciului de Actiuni Speciale (SAS) Dolj, acuzat de trafic de influenta. Potrivit anchetatorilor, in urma cu un an, pe cand lucra la Sectia 5 Politie Craiova, barbatul ar fi primit mita 3.700 de euro.…

Copil de 10 ani, ranit in accident pe DJ 141D langa Drașov. Evenimentul rutier, provocat de un șofer baut

12:20, 02.02.2024 - Copil de 10 ani, ranit in accident pe DJ 141D langa Drașov. Evenimentul rutier, provocat de un șofer baut Un copil de 10 ani a fost ranit intr-un accident rutier petrecut pe DJ 141 D, langa Boz, spre Drașov. Acesta se afla intr-o mașina ce a fost lovita de un autoturism al carui șofer era baut. Etilotestul…

Ungaria insista pe langa Kiev pentru mai multe drepturi pentru minoritatea maghiara

20:46, 29.01.2024 - Ministrul de externe al Ungariei, Peter Szijjarto, a insistat luni - in cursul primei sale vizite in Ucraina de la inceputul invaziei ruse - ca autoritatile de la Kiev trebuie sa acorde mai multe drepturi minoritatii maghiare din aceasta tara pentru ca relatiile cu Budapesta sa se imbunatateasca.


Ce parere ai despre aceasta stire?