Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Arabia Saudită: Un nou atac al rebelilor houthi din Yemen asupra aeroportului Abha

Publicat:

Coaliția militara condusa de , a declarat ca mișcarea houthi, apropiata de Iran, a declanșat duminica un atac terorist asupra aeroportului Abha din sudul , omorând o persoana și ranind alte șapte, relateaza Reuters.

Al-Masirah TV, apropiat de rebelii houthi, anunțase anterior ca a fost lansat un atac cu drone asupra aeroporturilor Abha și Jizan din sudul .
Un rezident sirian din a murit din cauza ranilor suferite în atacul asupra aeroportului saudit, a declarat duminica televiziunea Al-Arabiya, citând corespondentul…

Citeste articolul mai departe pe hotnews.ro…  

Sursa articol: hotnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Americanii au lovit adanc in avanpostul rebelilor Houthi din Yemen

10:41, 09.04.2024 - Armata americana a anuntat luni ca a distrus sisteme de aparare aeriana si de drone ale rebelilor houthi din Yemen aliati cu Iranul in zona Marii Rosii, fara a provoca pagube traficului comercial si navelor SUA sau ale coalitiei, relateaza Reuters, arata Agerpres.

Statele Unite au distrus o racheta sol-aer a rebelilor houthi din Yemen

09:50, 02.03.2024 - Statele Unite au distrus o racheta sol-aer a rebelilor houthi din Yemen, care reprezenta o "amenintare iminenta" pentru aeronavele americane din regiune, a anuntat sambata Comandamentul militar american pentru Orientul Mijlociu (Centcom).

SUA au distrus o racheta sol-aer a rebelilor Houthi, care reprezenta o „amenințare iminenta” 

09:25, 02.03.2024 - Statele Unite au distrus o racheta sol-aer a rebelilor Houthi din Yemen, care reprezenta o "amenintare iminenta" pentru aeronavele americane din regiune, a anuntat sambata Comandamentul militar american pentru Orientul Mijlociu (Centcom), citat de France Presse, preluat de Agerpres.

Noi atacuri americane impotriva rebelilor houthi din Yemen

10:15, 09.02.2024 - Armata Statelor Unite a confirmat ca a efectuat mai multe atacuri impotriva sistemelor de rachete houthi, in timp ce gruparea rebela din Yemen se pregatea sa lanseze atacuri care amenințau marina americana și navele comerciale.

Producatorul turc Baykar a inceput construcția fabricii sale de drone din Ucraina, in apropiere de Kiev. Cate aparate va construi anual

17:10, 07.02.2024 - Compania turca din domeniul apararii Baykar a inceput sa construiasca o fabrica in apropiere de Kiev, care va avea aproximativ 500 de angajați și unde va produce modelele sale de drone TB2 sau TB3, a declarat directorul executiv al producatorului, pentru Reuters.Dronele Bayraktar, fabricate in Turcia,…

SUA și Marea Britanie au atacat 36 de ținte houthi in Yemen. Reacția rebelilor: „Vom raspunde escaladarii cu escaladare”

07:35, 04.02.2024 - SUA si Marea Britanie au lansat o a treia runda de atacuri comune impotriva militiilor Houthi in Yemen, ca raspuns la atacurile continue ale grupului aliat cu Iranul asupra navelor comerciale din Marea Rosie. Au fost vizate capitala Sanaa și mai multe regiuni controlate de rebeli. Sua au anunțat, de…

Armata SUA anunța noi operațiuni impotriva rebelilor din Yemen. Zece drone ale Houthi și trei ale Iranului au fost distruse

09:11, 01.02.2024 - Armata americana a anuntat, miercuri, o serie de operatiuni militare impotriva rebelilor houthi din Yemen care amenintau navigatia in Marea Rosie, afirmand ca a distrus cel putin 10 drone de atac, rachete si un post de comandament.

Lovitura americana in Yemen, dupa un atac al rebelilor houthi asupra unui petrolier britanic

08:05, 28.01.2024 - Fortele americane au lovit sambata dimineata un sit al rebelilor houthi din Yemen, dupa un atac al acestora din urma impotriva unui petrolier britanic care a luat foc in Golful Aden, un nou episod al campaniei lor care vizeaza traficul maritim international in „solidaritate” cu Gaza, scrie AFP.


Ce parere ai despre aceasta stire?