Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Arabia Saudită, ajutor umanitar de 400 de milioane de dolari pentru Ucraina

Publicat:

Arabia Saudita a anuntat, sambata, ajutor umanitar de 400 de milioane de dolari pentru Ucraina, iar printul sau mostenitor Mohammed bin Salman a vorbit la telefon cu presedintele ucrainean , a informat agentia oficiala de stiri SPA. Printul a subliniat „pozitia regatului de a sprijini orice va contribui la detensionare si dorinta regatului de a continua eforturile de mediere", anunta SPA. La finalul lunii septembrie, Mohammed bin Salman, supranumit MBS, a fost numit in functia de premier, un rol detinut de obicei chiar de rege. Mohammed bin Salman, care este conducatorul de facto…

Citeste articolul mai departe pe ziaruldeiasi.ro…  

Sursa articol: ziaruldeiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

"Ucraina nu va fi al doilea Afganistan". Volodimir Zelenski a anuntat cum va fi folosit pachetul de ajutor de 61 de miliarde de dolari

22:50, 21.04.2024 - "Ucraina nu va fi al doilea Afganistan", spune Zelenski dupa aprobarea noului pachet de ajutor. Președintele ucrainean le transmite americanilor ca nu finanțeaza razboiul, ci protejeaza libertatea și democrația in toata Europa.

Prima reacție a lui Volodimir Zelenski, dupa ce SUA au aprobat trimiterea unui ajutor de 61 de miliarde de dolari

21:56, 20.04.2024 - Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a mulțumit, intr-un mesaj postat pe platforma X, dupa ce pachetul de ajutor militar pentru Ucraina in razboiul sau de aparare cu Rusia, de aproximativ 61 de miliarde de dolari, a fost aprobat de Camera Reprezentanților din Congresul SUA, informeaza Mediafax.

Razboi in Ucraina, ziua 749. SUA anunța un pachet de ajutor de 300 de milioane de dolari pentru Ucraina

00:05, 13.03.2024 - Razboi in Ucraina, ziua 749. Statele Unite au anunțat un pachet de ajutor de aparare constand in arme și echipamente pentru Ucraina in valoare de 300 de milioane de dolari, potrivit consilierului american pentru securitate naționala Jake Sullivan.

UE ofera ajutor umanitar in valoare de 83 de milioane EUR pentru a sprijini persoanele din Ucraina și Moldova

17:56, 21.02.2024 - In ziua de 20 februarie, Comisia a anunțat un ajutor umanitar inițial in valoare de 83 de milioane EUR pentru a sprijini persoanele afectate de razboiul Rusiei impotriva Ucrainei in 2024. Atacurile indreptate intenționat de catre Rusia asupra infrastructurii energetice și civile esențiale a Ucrainei,…

Suedia anunta un nou pachet de ajutor militar pentru Ucraina, in valoare de 680 milioane de dolari

12:05, 20.02.2024 - Suedia va dona Ucrainei un ajutor militar suplimentar in valoare de 7,1 miliarde de coroane suedeze (682 milioane de dolari), ce include transfer de echipamente si noi fonduri pentru achizitia de armamente, a anuntat marti Ministerul Apararii de la Stockholm, potrivit Reuters.

Dupa Danemarca, și Suedia anunta un nou pachet de ajutor militar pentru Ucraina, in valoare de 680 milioane de dolari

11:45, 20.02.2024 - Suedia va dona Ucrainei un ajutor militar suplimentar in valoare de peste 680 de milioane de dolari (7,1 miliarde de coroane suedeze), ce include transfer de echipamente si noi fonduri pentru achizitia de armamente, a anuntat marti Ministerul Apararii de la Stockholm.

Fara banii americani, Ucraina primește o promisiune uriașa din partea Japoniei: ajutor de 106 milioane de dolari

15:06, 11.02.2024 - Japonia va promite un ajutor de 106 milioane de dolari pentru Ucraina, in cadrul unei conferințe care va avea loc la Tokyo in 19 februarie, a relatat duminica Kyodo News, citand surse neidentificate, scrie Reuters, conform Mediafax.Fondurile vor fi folosite pentru reconstrucție in șapte domenii,…

Japonia promite un ajutor de 106 milioane de dolari pentru Ucraina

12:26, 11.02.2024 - Japonia va promite un ajutor de 106 milioane de dolari pentru Ucraina, in cadrul unei conferințe care va avea loc la Tokyo in 19 februarie, a relatat duminica Kyodo News, citand surse neidentificate, scrie Reuters.


Ce parere ai despre aceasta stire?