APERITIVE Rețete de aperitive de vară: Surprinde-ți oaspeții cu simplitate și savoare
Publicat:Aperitivele de vara joaca un rol esențial in acest peisaj, fiind nu doar delicioase, ci și o modalitate splendida de a-ți impresiona oaspeții. Fara a necesita mult timp de pregatire sau ingrediente complicate, aceste rețete vor aduce un zambet pe buzele tuturor. The post APERITIVE Rețete de aperitive de vara: Surprinde-ți oaspeții cu simplitate și savoare first appeared on Informatia Zilei .
Citeste articolul mai departe pe informatia-zilei.ro…
Sursa articol si foto: informatia-zilei.ro
Stiri pe aceeasi tema
Savoare fara carne. Retete vegetariene pentru un gratar reusit
14:35, 27.04.2024 - Daca esti in cautarea unei alternative sanatoase si delicioase pentru gratar, iata cateva idei de preparate vegetariene si vegane care vor satisface gusturile tuturor invitatilor tai:Legume la gratar: Taie diverse legume in felii sau bucati potrivite pentru gratar, precum dovlecei, vinete, ardei, ciuperci,…
REȚETE ITALIENE Pui Cacciatore: Mancarea clasica a vanatorilor
12:30, 13.04.2024 - Puiul Cacciatore este o rețeta tradiționala italiana care consta in bucați de pui gatite lent intr-un sos de roșii imbogațit cu ciuperci, ardei și ierburi aromatice, reflectand stilul rustic și savuros al bucatariei vanatorilor. The post REȚETE ITALIENE Pui Cacciatore: Mancarea clasica a vanatorilor…
REȚETE ROMANEȘTI Friptura de vita umpluta cu ciuperci
16:45, 20.03.2024 - Aceasta rețeta de mușchi de vaca umplut este perfecta pentru o masa festiva sau un pranz de duminica impreuna cu familia și prietenii. Aromata și suculenta, aceasta preparare aduce un plus de eleganța și rafinament oricarei mese. The post REȚETE ROMANEȘTI Friptura de vita umpluta cu ciuperci first appeared…
REȚETE DE SARBATORI Cotlet de porc crestat si umplut
10:10, 17.03.2024 - Lasați-va seduși de promisiunea unei experiențe culinare de neuitat, unde suculența cotletului de porc se imbina armonios cu aromele intense ale baconului afumat, rasfațandu-va simțurile cu fiecare ințepatura de furculița in aceasta capodopera culinara. The post REȚETE DE SARBATORI Cotlet de porc crestat…
REȚETE ROMANEȘTI Supa usurica de macris
17:45, 15.03.2024 - Frunzele macrisului contin fier, vitamine, si foarte mult acid oxalic, ceea ce ii confera un gust acru, astringent. Frunzele se prepara in acelasi mod ca si spanacul sau stevia, gustul caracteristic facandu-l potrivit pentru supe, borsuri, piureuri sau pentru a asorta in special preparatele de miel.…
REȚETE VEGETARIENE Parjoale cu ciuperci
08:05, 03.03.2024 - Parjoalele cu ciuperci reprezinta o adaptare vegetariana a tradiționalilor chiftele, oferind o alternativa bogata in nutrienți și etica la preparatele pe baza de carne, in raspuns la creșterea preferințelor pentru alimentația bazata pe plante. The post REȚETE VEGETARIENE Parjoale cu ciuperci first appeared…
REȚETE ASIATICE Fuziune culinara: Salata cu linte și ton, imbracata in sos dijon
01:10, 23.02.2024 - Salata de linte cu ton este o rețeta rapida și hranitoare, preparata cu linte verde franțuzeasca, ton, capere, ceapa roșie și ierburi proaspete, toate imbibate intr-un dressing delicios de maioneza, muștar Dijon și lamaie. The post REȚETE ASIATICE Fuziune culinara: Salata cu linte și ton, imbracata…
REȚETE FRANȚUZEȘTI Reteta preferata a lui Napoleon: Puiul Marengo
12:35, 11.02.2024 - Napoleon Bonaparte este cunoscut pentru multe lucruri, dar cand vine vorba de mancarea sa preferata, istoria ne spune ca era un om cu gusturi relativ simple pentru statutul sau. Una dintre mancarurile despre care se spune ca ii placea mult era "Puiul Marengo". Aceasta mancare a fost creata in urma bataliei…