Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Apelul românilor de la Radio Ucraina Internaţional, aflaţi în pericol ca redacţia să li se închidă

Publicat:

Ziaristii romani de la au cerut ajutor la al , reuniti in Serbia. Asta pentru ca redactia in limba romana din Ucraina risca sa fie desfiintata.

Citeste articolul mai departe pe tvrinfo.ro…  

Sursa articol: tvrinfo.ro


Stiri pe aceeasi tema

Italia a interzis zborurile umanitare de cautare a migrantilor aflati in pericol in Mediterana

18:00, 09.05.2024 - ONG-uri de salvare a migrantilor in Marea Mediterana au deplans joi recenta interdictie de catre Italia a zborurilor umanitare care vizeaza identificarea situatiilor de urgenta, spunand ca aceasta decizie pune numeroase vieti in pericol, relateaza AFP.

Ce spune Chișinaul despre proiectul de lege al MApN privind protejarea romanilor aflați in pericol in strainatate

16:00, 03.04.2024 - Guvernul de la Chișinau urmarește la aceasta etapa proiectul de lege privind protejarea cetațenilor romani aflați in pericol, subliniind ca vor urma discuții și consultari in acest sens.

Proiectul legii privind apararea Romaniei: MApN va putea interveni in afara țarii pentru „protejarea cetațenilor romani aflați in pericol”

11:25, 02.04.2024 - Ministerul Apararii Nationale (MApN) a pus in dezbatere publica proiectul de lege privind apararea naționala a Romaniei. Noua lege aduce in discuție și conceptul de amenințari hibride la adresa securitații Romaniei.

(VIDEO) Danka, fetita de 2 ani disparuta, pe lista persoanelor cautate prin Interpol

09:10, 02.04.2024 - In secțiunea avizelor galbene ale Interpol, care sunt emise pentru persoanele disparute, se afla și o fata Danka Ilic. Aceasta a disparut in urma cu șapte zile in vecinatatea Bor, iar descrierea ei detaliata, precum și numele parinților, erau date pe site. Ca semne particulare, Danka are un neg pe lobul…

Scandalos. Putin i-ar fi promis Ardealul lui Orban

10:45, 09.03.2024 - Puterea dezvaluie ce vrea de fapt Viktor Orban, premierul Ungariei. Un analist militar, care nu a vrut sa-și dezvaluie identitatea, a spus adevarul. In preambul, va prezentam cateva titluri și declarații din presa de azi, care converg cu declarațiile analistului. Joe Biden, președintele SUA: „Putin…

PESTE 70 DE CAINI AFLAȚI IN PERICOL, SALVAȚI DE POLIȚIȘTI

14:11, 01.03.2024 - Animalele au fost gasite intr-un adapost improvizat pe raza Ocolului Silvic Lupeni The post PESTE 70 DE CAINI AFLAȚI IN PERICOL, SALVAȚI DE POLIȚIȘTI appeared first on Stiri din judetul Hunedoara .

Tir cu arcul / Argint pentru Romania la Europenele din Croația

15:10, 26.02.2024 - Echipa feminina de barebow (arc gol) a Romaniei, in componenta cu Elena Topliceanu, Cristina Bacin si Loredana Mogos, a cucerit medalia de argint la Campionatele Europene indoor de tir cu arcul pentru seniori si tineret, disputate Varazdin (Croatia). Reprezentantele noastre au invins in semifinale la…

Romanii aflati in pericol sa piarda bani la salariu. Leafa se va acorda dupa o noua grila

09:30, 24.02.2024 - Ministerul Muncii lucreaza la o noua Lege a salarizarii, ce vine cu alta grila si cu criterii diferite, in functie de care se va acorda leafa unui angajat din sistemul public. De exemplu, se discuta cu sindicatele ca salariul sa fie acordat in functie si de complexitatea muncii, si de performantele…


Ce parere ai despre aceasta stire?