Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Apel umanitar – ajutor pentru sinistraţii din Apuseni, de la bănăţeni

Publicat:

Patriotica” – Filiala Timișoara, cu sediul in Timișoara, Str. Valcea, nr. 11/2 , ca urmare a calamitaților provocate de recentele inundații in unele localitați din Apuseni... The post Apel umanitarajutor pentru sinistratii din Apuseni, de la banateni appeared first on Renasterea banateana .

Citeste articolul mai departe pe renasterea.ro…  

Sursa articol: renasterea.ro


Stiri pe aceeasi tema

UE a aprobat un nou pachet de ajutor umanitar pentru palestinienii din Fașia Gaza 

22:30, 26.04.2024 - Uniunea Europeana a anuntat vineri un nou ajutor umanitar de 68 de milioane de euro pentru palestinienii din Gaza. Organizatia Natiunilor Unite a declarat ca operatiunea militara israeliana a transformat enclava intr-un "infern umanitar", starnind temeri ca foametea este iminenta.

Mai multe tari ale lumii au promis ajutor umanitar suplimentar pentru Etiopia

02:40, 17.04.2024 - Mai multe tari ale lumii au promis ajutor umanitar suplimentar pentru Etiopia, informeaza Rador Radio Romania.ONU a declarat ca mai multe tari, printre care si Statele Unite si Marea Britanie, au promis peste 600 de milioane de dolari ajutor umanitar suplimentar pentru Etiopia.

Bogdan Aurescu: Masuri importante decise de CIJ, privind asigurarea furnizarii de ajutor umanitar in Gaza

21:15, 28.03.2024 - Fostul ministru de Externe, Bogdan Aurescu, judecator al Curții Internaționale de Justiție (CIJ), a anunțat joi ca principalul organ judiciar al al Organizatiei Națiunilor Unite a decis o serie de „masuri provizorii importante si concrete” pentru a asigura furnizarea de ajutor umanitar in Gaza.

De ce un port de ajutor umanitar in Gaza, anunțat de președintele Biden, nu ar putea funcționa fara probleme

14:06, 08.03.2024 - Planul SUA de a construi un port plutitor in largul coastei Fașiei Gaza reprezinta o mișcare indrazneața, amintind de porturile Mulberry construite dupa Ziua Z in Normandia. Insa o astfel de operațiune ar intampina mai multe probleme.

Președintele SUA ordona armatei americane sa construiasca un port temporar in Gaza pentru mai mult ajutor umanitar

08:50, 08.03.2024 - Președintele american Joe Biden a ordonat joi armatei americane sa construiasca un port temporar in Gaza pentru a oferi mai mult ajutor umanitar acestui teritoriu palestinian asediat de Israel, informeaza AFP.

Razboi in Gaza, ziua 146. Peste 100 de persoane care asteptau ajutor umanitar, ucise intr-un atac israelian in Gaza

15:35, 29.02.2024 - Autoritatile sanitare din Fasia Gaza au afirmat joi ca un atac israelian asupra unor persoane care asteptau ajutor umanitar in apropierea orasului Gaza a provocat moartea a 104 palestinieni si ranirea altor 280, in timp ce un spital din Gaza a anuntat ca a primit 10 cadavre si zeci de pacienti raniti,…

Republica Moldova acorda un nou lot de ajutor umanitar Ucrainei

11:56, 27.02.2024 - Guvernul Republicii Moldova a transmis astazi, 27 februarie 2024 Ucrainei un nou lot de ajutor umanitar in valoare totala de 5 milioane lei. Astfel, 5 autocamioane cu o incarcatura de peste 75 tone, au fost escortate de Inspectoratul General pentru Situații de Urgența in țara vecina. Lotul este compus…


Ce parere ai despre aceasta stire?