Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Apariţie BIZARĂ pe Google Earth: Internauţii vorbesc de o MINUNE după ce l-au văzut pe ISUS plutind în aer

Publicat:

O imagine extraordinara a fost surprins de o masina Google pe un drum din Elvetia. Astfel, internautii spun ca este vorba de o minune dupa ce l-au vazut pe Isus si pe plutind in aer deasupra soselei, potrivit Mirror.

Imaginile sunt vizibile pe si par sa ii arate pe cei doi sfinti care ar fi coborat pe pamant. Se poate vedea un corp de barbat, mai inchis la culoare, alaturi de forma unei femeie, colorate in alb si roz, in partea dreapta. Mai mult, ei par sa pluteasca in aer in timp ce au capul aplecat si mainile impreunate ca si cum s-ar ruga.

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Cadavrul unui barbat, descoperit plutind pe mare, in Mamaia! Autoritațile au intervenit de urgența / FOTO

11:40, 28.04.2024 - Intr-o descoperire șocanta, cadavrul unui barbat a fost gasit plutind pe marea agitata din zona Mamaia. Autoritațile au intervenit prompt pentru a investiga circumstanțele tragice ale acestui eveniment.

Caz șocant in Piatra Neamț! Un barbat, gasit mort in mașina, dupa ce fusese dat disparut de familie

19:36, 26.03.2024 - Un barbat din Piatra Neamț a fost gasit mort in mașina, dupa ce fusese dat disparut de catre familia sa. Descoperirea macabra a avut loc pe un drum forestier din afara localitații. Familia este devastata de durere din cauza pierderii.

Facebook și Instagram au picat din nou in mai multe zone din lume

18:35, 20.03.2024 - Rețelele sociale Facebook și Instagram au picat, miercuri dupa-amiaza, in mai multe zone din lume, pentru a doua oara luna aceasta. De data aceasta, utilizatorii nu s-au mai putut loga in conturile lor, potrivit Mirror.co.uk.  Instagram și Facebook nu mai funcționeaza in SUA, utilizatorii rețelelor…

Un barbat a vazut un camion intr-un șanț și a mers sa deschida cabina. A sunat imediat la Poliție dupa

10:20, 19.03.2024 - In cursul zilei de luni, 18 martie, conform ISU Suceava, a fost descoperit un barbat de 45 de ani, decedat. Descoperirea avea sa fie facuta de un barbat care a vazut un camion intr-un șanț și a mers sa deschida cabina, iar ulterior acesta avea sa sune imediat la Poliție.

Descoperirea șocanta a unui barbat care suferea de migrene puternice

14:10, 15.03.2024 - Un barbat de 52 de ani suferea de migrene frecvente și de mare intensitate. Astfel ca omul a mers la doctor pentru a afla cauza și a pune capat durerilor. Ceea ce a aflat depașește orice imaginație.

Un barbat, care se plangea des de dureri de cap, a descoperit ca avea oua de tenie in creier. La ce concluzie au ajuns medicii

09:25, 15.03.2024 - Un caz medical extrem de neobișnuit a atras atenția recent, cand un barbat care suferea frecvent de dureri de cap a fost diagnosticat cu oua de tenie in creier. Descoperirea, care a provocat șoc și ingrijorare, a starnit intrebari cu privire la cauza și consecințele acestei afecțiuni rare. Medicii implicați…

Un barbat din Franța a gasit un schelet de titanozaur aproape intact, dar descoperirea a fost ținuta secret timp de doi ani

14:20, 04.03.2024 - Un barbat din Franța a gasit accidental un schelet aproape complet de titanozaur, insa el și arheologii locali au ținut secret descoperirea timp de doi ani pentru ca s-au temut ca sit-ul arheologic va fi vandalizat, informeaza Business Insider.


Ce parere ai despre aceasta stire?