Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Anunțul pentru toți cei care au centrale de apartament. Românii primesc chiar acum asta gratis

Publicat:

 Vești excelente de la stat! Este vorba despre cei cu centrale termice. Ce urmeaza sa primeasca romanii, gratis? Anunțul a fost facut, oficial, in urma cu puțin timp. Anunțul pentru toți cei care au centrale de apartament. Ce primesc romanii, gratuit? Cele mai recente modificari aduse legii energiei au dus la elaborarea unui nou regulament […] The post Anunțul pentru toți cei care au centrale de apartament. Romanii primesc chiar acum asta gratis appeared first on IMPACT .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Vesti bune pentru romanii care primesc pensia minima sociala. Cum se va indexa „leafa” lor

17:30, 15.04.2024 - Pensia minima sociala, cea de care beneficiaza romanii care au implinit doar stagiul minim de cotizare, a crescut cu 13,8%, de la 1.125 de lei la 1.281 de lei, de la 1 ianuarie 2024. Astfel, in fiecare an, pensiile romanilor vor creste cu cel putin inflatia, ceea ce ar trebui sa asigure o crestere reala…

Romanii iși doresc sa afle daca primesc vouchere de vacanța inca din anunțul de angajare

13:15, 02.04.2024 - Angajatii din Romania considera voucherele de vacanta un beneficiu extra-salarial atractiv care si-ar dori sa fie regasit mai frecvent in oferta de angajare, arata datele unui studiu de piata.

Vești proaste pentru romanii care uita sa iși reinnoiasca polița RCA! Primesc amenzi uriașe

21:30, 26.03.2024 - Vești extrem de proaste pentru romanii care uita sa iși reinnoiasca polița RCA! Șoferii primesc amenzi uriașe, astfel ca sunt nevoiți sa scoata mai mulți bani din buzunare. Iata ce presupune noua modificare, dar și ce trebuie sa știe conducatorii auto!

Sumele de bani pe care le vor plati romanii daca Guvernul trece la impozit progresiv. Anunțul facut de ministrul Muncii: "Suntem deschiși sa analizam"

13:20, 22.03.2024 - Se fac calcule pentru introducerea impozitului progresiv. Ministrul Muncii, Simona-Bucura Oprescu susține ca ministerul pe care il conduce analizeaza impreuna cu ministerul Finanțelor aceasta varianta.

Țara din Europa in care angajații primesc al 13-lea și al 14-lea salariu. Sunt cei mai fericiți

15:35, 29.02.2024 - Vești bune pentru romanii care lucreaza in Austria sau Italia! Unii salariați pot beneficia de al 13-lea și al 14-lea salariu. Banii se dau inainte de concediul din vara și inainte de sarbatorile de iarna. Romanii care lucreaza in Austria pot primi al 13-lea și al 14-lea salariu Angajații din Austria…

Cum sa ieși la pensie mai devreme, fara penalizari. Ministrul Muncii a facut anunțul pentru viitorii pensionari

09:45, 10.02.2024 - Vești bune pentru pensionari. Minitrul Muncii a abordat unul dintre cele mai de interes subiecte ale momentului, respectiv pensiile. Afla tot ce trebuie sa știi daca vrei sa te pensionezi mai devreme. Anunțul oficial pentru cei care vor sa se retraga din campul muncii. Romanii care vor putea ieși la…

Vești bune pentru pensionari! Cine sunt cei care primesc mai multi bani la pensie in functie de anul nasterii

08:00, 07.02.2024 - Pensionarii au parte de vești bune! Romanii vor primi mai multi bani la pensie, la majorarea din septembrie, in functie de stagiul de cotizare, grupele de munca, dar si de anul nasterii. Iata cine sunt cei ce vor beneficia de aceasta regula!

Gemenii primesc vești financiare bune: Afla ce-ți prezic astrele

08:25, 03.02.2024 - Conjuncția planetelor aduce astazi o zi de reflecție și acțiune. Fiecare semn zodiacal va resimți influența astrelor intr-un mod unic, indemnandu-i pe nativi sa iși urmeze arhetipurile și sa iși descopere noi cai. Ce secrete va pot dezvalui horoscoapele zilnice? Descoperiți cum alinierile astrale va…


Ce parere ai despre aceasta stire?