Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Anunț important pentru toți pensionarii români! Ce au transmis reprezentanții Casei de Pensii. Toți vârstnicii trebuie să știe asta

Publicat:

Cu doar cateva ore in urma, reprezentanții Casei Naționale de Pensii au facut un anunț crucial care ii vizeaza pe toți pensionarii romani. Mai exact, aceștia au explicat toate cifrele care stau la baza calculului pensiei pentru anul 2024.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Anunt despre pensiile romanilor, inainte de Pastele 2024. Rasturnare de situatie. Cand vin banii. Ce a transmis Posta Romana

14:05, 27.04.2024 - Ministrul Muncii, Simona Bucura Oprescu, a anuntat ca pensiile vor fi livrate in perioada 2-3 mai. Pensionarii au parte de o surpriza, totusi. Posta Romana a inceput deja distribuiea pensiilor, cu cateva zile mai devreme. Au ajuns banii mai repede Fondurile pentru plata pensiilor au ajuns mai repede…

Anunț important al șefului Casei de Pensii: Bani mai mulți sau mai puțini la recalculare, in funcție de anul pensionarii

00:26, 30.03.2024 - Daniel Baciu, directorul Casei de Pensii, a elucidat grupurile de pensionari care vor beneficia de majorari mai semnificative in urma recalcularii pensiilor, in funcție de anul in care s-au pensionat. Pensionarii care au beneficiat de un indice de corecție ridicat vor inregistra creșteri mai modeste,…

Anunț important pentru romani! De la ce data vor fi aplicate amenzi pentru cei care nu folosesc sistemul Ro e-factura

07:45, 26.03.2024 - Marcel Boloș a anunțat de la ce data vor fi aplicate amenzi pentru persoanele care nu folosesc sistemul Ro e-factura. Vestea buna este ca reprezentanții Ministerului Finanțelor vor sa prelungeasca perioada pentru neaplicarea amenzilor in cazul celor care nu folosesc acest sistem.

Anunț important pentru cei care circula cu metroul! Se va moderniza magistrala Berceni-Pipera

15:25, 21.03.2024 - Anunț important pentru cei care circula cu metroul! Se va moderniza magistrala Berceni-Pipera din București. Premierul Marcel Ciolacu a vorbit despre aceasta modernizare și a transmis ca investiția ar putea ajunge la un miliard de lei. Iata ce a transmis premierul Romaniei!

Anunț important pentru romanii care au lucrat in grupele I sau II de munca. Ce a transmis Marius Budai: „Beneficii care...”

23:01, 13.03.2024 - Anunț important pentru romanii care au lucrat in grupele I sau II de munca. Pensionarii ar trebui sa știe aceste informații. Iata ce a transmis Marius Budai, fostul ministru al Muncii din Romania!

Anunț important pentru romani! Vor intra banii pe cardurile sociale. Cate tranșe vor primi beneficiarii

10:11, 20.02.2024 - Vești bune pentru romani! S-a anunțat ca vor intra banii pe cardurile sociale. Iata cate tranșe vor primi beneficiarii in anul 2024. Precizarile facute de Ministerul Muncii. Cele mai noi informații.

Anunț important pentru romani! Noile criterii de acordare a voucherelor pentru alimente 2024

09:01, 19.02.2024 - Vești bune pentru romani! S-a anunțat care sunt noile criterii de acordare a voucherelor pentru alimente 2024. Ce trebuie sa știe cetațenii eligibili pentru a beneficia de cele șase tranșe de bani.

Anunț important al TAROM! Compania aeriana nu va mai avea zboruri pe una dintre cele mai cautate rute de catre romani

17:25, 05.02.2024 - Reprezentanții TAROM au facut un anunț important pentru cei care aleg serviciile lor. Compania aeriana a decis sa renunțe la zborurile pe una dintre cele mai cautate rute de catre romani. Afla din randurile de mai jos despre ce curse este vorba.


Ce parere ai despre aceasta stire?