Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Anunț ANM! Specialiștii au refăcut prognoza. Când vin ninsorile și viscolul în România: "Vor fi predominant ..."

Publicat:

Anunț important au specialiștilor Administrației Naționale de Meteorologie. A fost refacuta prognoza meteo! Cum va fi vremea zilele urmatoare in țara și ce temperaturi vor fi inregistrate. Șefa ANM a spus cand vin ninsorile și viscolul in Romania.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Anunț ANM de ultima ora! Ninsori, viscol si ploi in Romania! Vreme neobișnuita la finalul lunii aprilie

11:25, 21.04.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut un anunț important de ultima ora! Specialiștii au emis o avertizare de ninsori, viscol și ploi in Romania. Vremea este una neobișnuita pentru aceasta perioada a anului.

Se strica vremea. De cand se face frig: „O diferența de aproape 20 de grade Celsius”

07:30, 15.04.2024 - Dupa temperaturi de vara, meteorologiii anunța ca vremea se schimba la mijlocul saptamanii. O masa de aer rece ajunge in Romania aducand maxime cu 15-20 de grade Celsius mai mici, dar și ploi, relateaza Antena 3. „Ne apropiem practic de ceea ce ar fi normal pentru perioada din calendar”, precizeaza…

Anunț ANM de ultima ora! Prognoza a fost actualizata. Cum va fi vremea pana la inceputul lunii mai

16:25, 07.04.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut un anunț important de ultima ora! Specialiștii au emis prognoza meteo actualizata. Iata cum va fi vremea in Romania la inceputul lunii mai.

Vremea se schimba total in acest weekend: revin ninsorile și va fi un ger naprasnic

08:36, 17.02.2024 - Prognoza meteorologica se modifica, iar iarna iși pastreaza prezența. Meteorologii prevad temperaturi scazute și burnița in Romania, in weekendul 17-18 februarie 2024. Gerul și burnița sunt anticipate in diverse zone ale țarii. Se așteapta cer noros, ploi și ninsori in aceste regiuni. Deși am avut…

Specialiștii ANM anunța un episod de iarna severa in Romania: zonele unde lovesc ninsorile și ploile

19:55, 13.02.2024 - Florinela Georgescu, director executiv in cadrul Administrației Naționale de Meteorologie (ANM), a explicat ca in aceasta noapte, dar și miercuri vom avea parte de ploi pe arii extinse, iar in zonele montane vom avea ninsori puternice. Pe finalul saptamanii vom inregistra o noua scadere a temperaturilor.…

Anunț ANM de ultim moment! Cod galben de vreme rea in 27 de județe. Ninsori, vant și ploi in Romania

10:46, 12.02.2024 - Cu puțin timp in urma, specialiștii Administrației Naționale de Meteorologie au emis mai multe avertizari meteo cod galben de vreme rea. Potrivit meteorologilor, aceste atenționari vizeaza 27 de județe din țara.

Anunț ANM! Un nou val de ninsori va lovi Romania. Temperaturile vor scadea drastic

08:40, 09.02.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut un anunț de ultima ora. Specialiștii au emis, in cursul zilei de vineri, 9 februarie 2024, o avertizare de val de ninsori in Romania. Temperaturile vor scadea drastic. Iata ce avertizare au transmis meteorologii!

Anunț ANM de ultima ora! Cat va mai tine valul de aer cald. Vreme de primavara in luna februarie, in Romania

19:10, 07.02.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut un anunț important de ultima ora! Specialiștii au specificat cat va mai ține valul de aer cald la noi in țara. Vreme de primavara in luna februarie, in Romania.


Ce parere ai despre aceasta stire?