Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Anunț ANM! Prognoza meteo a fost actualizată. Cum va fi vremea până pe data de 4 martie 2024

Publicat:

Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut un anunț important de ultima ora! Specialiștii au transmis prognoza meteo actualizata. Iata cum va fi vremea pana pe data de 4 martie 2024.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Specialiștii ANM au emis prognoza pentru 1 Mai și Paște: vom avea o vreme neașteptat de buna

08:06, 13.04.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a emis prognoza pana la jumatatea lunii mai, o prognoza care cuprinde inclusiv vremea de 1 Mai și de Paște. Conform meteorologilor, vremea va fi una cu temperaturi peste medie, dar in aceasta perioada sunt posibile ploi, informeaza Mediafax.

Anunț ANM de ultima ora! Prognoza a fost actualizata. Cum va fi vremea pana la inceputul lunii mai

16:25, 07.04.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut un anunț important de ultima ora! Specialiștii au emis prognoza meteo actualizata. Iata cum va fi vremea in Romania la inceputul lunii mai.

Anunț ANM de ultima ora! Ninsori și viscol in luna martie. Cum va fi vremea dupa temperaturile neobișnuite

12:05, 25.02.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut un anunț important de ultima ora! Specialiștii susțin ca exista posibilitatea de a avea ninosori și viscol in luna martie. Iata cum va fi vremea in Romania dupa temperaturile neobișnuite.

Anunț ANM! Prognoza a fost actualizata. Cum va fi vremea pana pe 25 martie

09:35, 23.02.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut un anunț important! Specialiștii au actualizat prognoza meteo. Iata cum va fi vremea pana pe data de 25 martie. La ce condiții trebuie sa se aștepte romanii.

Primavara nu vine pe 1 martie 2024! Anuntul de ultima ora de la meteo, ce se intampla cu vremea

15:30, 21.02.2024 - Vremea ne pregatește noi surprize, primavara nu vine pe 1 martie 2024. Specialiștii de la Administrația Naționala de Meteorologie au emis prognoza pentru urmatoarele doua saptamani. Prognoza meteo pana pe 3 martie 2024 Meteorologii au facut un anunț de ultim moment cu privire la evoluția vremii in urmatoarele…

Anunț ANM de ultima ora! Prognoza meteo a fost actualizata. Cum va fi vremea pana pe in data de 11 martie

09:10, 13.02.2024 - Administrația Naționala de Meterologie (ANM) a facut un anunț important de ultima ora! Specialiștii au emis prognoza meteo actualizata. Iata cum va fi vremea la noi in țara pana in data de 11 martie.

Prognoza meteo pentru februarie. Cum va fi vremea in a doua luna a anului

10:15, 02.02.2024 - Specialiștii de la Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) au publicat prognoza meteo valabila pentru urmatoarele patru saptamani. Astfel, conform acestora, temperaturile vor fi peste cele normale in intervalul 5 – 19 februarie si usor mai coborate spre sfarsitul lunii, iar precipitațiile iși…

Vremea se schimba brusc! Anunt de ultima ora de la ANM, vine primavara

19:05, 30.01.2024 - Specialiștii de la Administrația Naționala de Meteorologie au facut un anunț surprinzator. Dupa acest prim episod de iarna al anului 2024, vremea se schimba brusc. Vine primavara, potrivit ANM. Valorile afișate de termometre vor crește semnificativ. Vremea se schimba brusc in Romania Dupa zilele cu…


Ce parere ai despre aceasta stire?