Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Anul 1866. Un mare pericol amenința națiunea română. Trei imperii așteptau flămânde să dezmembreze țara

Publicat:

La 1866, la numai șapte ani de la unirea providențiala din 1859, se aflau in pragul destramarii. Tot ceea ce se realizase pana la acel moment se ducea pe apa sambetei, iar noul stat risca sa dispara. Talentul diplomatic al elitei romanești a salvat din nou situația.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Aaron Dragoi, la doar 7 ani, va reprezenta Romania la Campionatul Mondial de Șah

14:26, 26.04.2024 - Aaron Dragoi, la doar 7 ani, va reprezenta Romania la Campionatul Mondial de Șah. Tanarul, inscris in campania „100 de tineri pentru dezvoltarea Romaniei” a Fundației Dan Voiculescu. Aaron Dragoi are doar 7 ani și este multiplu campion național și vicecampion la sportul minții, deținand peste 100 de…

Pensiile și alocațiile, in pericol. Poștașii amenința cu greva generala

18:16, 21.03.2024 - Poștașii amenința cu greva generala, daca nu le vor fi majorate salariile. Blocul Național Sindical(BNS) atrage atenția ca, in timpul procesului de negociere colectiva, conducerea Poștei Romane nu a ajuns la un consens cu Sindicatul Lucratorilor Poștali din Romania (SLPR).

Israelienii neaga ca ar fi atacat palestinieni care asteptau ajutoare

07:35, 15.03.2024 - Armata israeliana a negat, vineri dimineata, ca a atacat o multime care astepta ajutor umanitar in nordul Fasiei Gaza, relateaza SkyNews, noteaza Mediafax. Intr-o declarație, armata israeliana a negat ca ar fi atacat centrele de ajutor, descriind rapoartele drept „false”.„Informatiile de presa…

Nicolae Guța, atac dur la adresa Narcisei Balaban. Ce spune manelistul despre talentul fiul sau in muzica: „Trebuie sa iți asumi!”

11:26, 05.03.2024 - Dupa declarațiile facute de Narcisa Balaban, Nicolae Guța a ieșit la atac și i-a prezentat fostei sale iubite adevarul despre situația fiul lor in ceea ce privește cariera muzicala. Iata ce spune artistul despre talentul pe care il are Alberto in muzica!

„Italia pune in pericol siguranța navelor sale militare și comerciale”, ameninta oficialii houthi, dupa ce o nava italiana de razboi le-a distrus o racheta in Marea Roșie

21:10, 03.03.2024 - Continue reading „Italia pune in pericol siguranța navelor sale militare și comerciale”, ameninta oficialii houthi, dupa ce o nava italiana de razboi le-a distrus o racheta in Marea Roșie at Info real.

Liderii coalitiei isi dau ultimatumuri inainte de sedinta decisiva. Marcel Ciolacu ameninta cu demisia

14:20, 15.02.2024 - Liderii coalitiei de guvernare isi dau ultimatumuri inainte de sedinta decisiva de vineri, atunci cand au loc ultimele negocieri cu privire la comasarea alegerilor, la calendarul alegerilor, dar si cu privire la sustinerea candidatilor.

E in pericol sa primeasca o suspendare de 2 ani și amenința ca ar putea concura pentru alta țara: „Ma distrugeți, riscați sa pierdeți un mare atlet ca mine!”

11:40, 08.02.2024 - Mo Katir, 25 de ani, atlet spaniol, risca o suspendare de doi ani pentru ca nu a putut fi localizat la 3 controale antidoping in ultimele 12 luni. Medaliat cu argint mondial la 5.000 m și cu bronz la 1.500 m, Mo este una dintre vedetele ultimilor ani. El ar putea rata participarea la Jocurile Olimpice…

Medvedev amenința cu un „mare razboi” impotriva NATO și iși anunța favoriții la alegerile programate in Europa

18:55, 04.02.2024 - Fostul președinte rus Dmitri Medvedev, cunoscut ca una dintre principalele portavoci din interior ale propagandei Kremlinului, amenința cu lansarea unui razboi impotriva NATO și face declarații cu iz de ingerința electorala in contextul apropierii unor alegeri importante in Europa.


Ce parere ai despre aceasta stire?